Cum își petrec Kate Middleton și Prințul William timpul în carantină, alături de cei trei copii

kate middleton printul william

La fel ca și ceilalți oameni, și cuplul Regal Kate Middleton și Prințul William își petrec timpul în autizolare, la Anmer Hall, reședința lor din Norfolk, alături de copiii lor – George (6 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (2 ani).

Aici, Kate și William se ocupă de educația primilor născuți, George și Charlotte, care trebuie să uremze cursurile școlare online. În plus, Ducii de Cambridge mai iau parte și la diferite conferințe online, ținute prin intermediul aplicației Zoom, cum a fost și cea de zilele trecute, când au avut o întrevedere cu copiii ai căror părinți lucrează în prima linie împotriva răspândirii coronavirus – de la cadre medicale, la autorități, cărora le-au povestit despre planurile lor de Paște, printre care se numără și vânătoarea de ouă de ciocolată, preferata copiilor lor.

De asemenea programul lui Kate de la Anmer Hall include și prepararea de prăjituri în weekend și grădinăritul alături de cei mici, și îii supraveghează pe George și Charlotte cand aceștia exersează împreună mișcari de gimanstică, joaca lor preferată.

anmer hall

Reședința Ducilor de Cambridge de la Anmer Hall, în timpul renovărilor din 2013

printesa charlotte

Prințesa Charlotte, în curtea casei de la Anmer Hall 

Kate și William sunt implicați 100% în această perioadă în ingrijirea copiilor lor și alterneteaza programul de învățare cu cel de joacă.

În timpul carantinei de coronavirus, Familia Regală Britanică s-a împărțit la diverse reședințe – Regina s-a mutat la castelul Windsor, Prințul Charles și Camilla sunt în Scoția, la Balmoral, Kate și William în Norfolk, iar Harry și Meghan… la Los Angeles.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle