Ce produse de îngrijire preferă Kate Middleton pentru a arăta bine în video-conferințe

kate middleton

Perioada pandemiei a ținut-o și încă o mai ține ocupată la maximum pe Ducesa de Cambridge Kate Middleton, care s-a implicat în diverse cauze de caritate dedicate celor afectați direct de Copronavirus. Astfel, Kate și-a petrecut perioada de izolare la reședința regală de la Anmer Hall, din Norfolk, alături de cei trei copii și de Prințul William și a susținut numeroase videoconferințe cu cei implicați sau afectați direct de pandemie. De fiecare dată, Ducesa a arătat impecabil, cu un ten cu aspect proaspăt și luminos, fără intervenția unui machiaj execesiv. De fapt, rutina de îngrijire a Ducesei nu este una foarte complexă, dar suficient de elaborată pentru a fi eficientă și cu rezultate rapide si conține multe produse de hidratare. Iată care sunt produsele de îngrijire preferate de Kate Middleton a pentru o piele netedă, cu aspect catifelat.

kate middleton

Uleiul de măceșe

rutina de ingrijire kate middleton

Se pare că Ducesa Kate a descoperit beneficiile acestui ulei în timp ce era însărcinată cu Prințesa Charlotte. Uleiul de măceșe ajută la menținerea aspectului luminos și curat al tenului, iar Kate preferă varianta organică, presată la rece, pentru a întârzia apariția ridurilor fine și a vergeturilor.

Elixirul somnului

rutina de ingrijire kate middleton

Un alt ulei cosmetic din rutina de îngrijire a lui Kate este Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir – un tratament facial care se aplică seara, înainte de culcare, compus din extracte de camelie, chia, cireșe, căpșune și rodii. Sunt suficiente doar câteva picături din acest compus pentru iluminarea tenului. Avantajul acestui tratament uleios este că poate fi folosit și ca bază de machiaj sau chiar ca tratament antiacneic. Nu e cel mai ieftin produs, dar merită toți banii.

Cremă hidratantă accesibilă

rutina de ingrijire kate middleton

Unul dintre produsele de îngrijire preferate de Kate Middleton este o crema hidratantă accesibilă – Nivea Pure & Natural Mousturizing Cream.

Crema antirid

rutina de ingrijire kate middleton

Pentru a contracara efectele trecerii timpului, Kate Middleton se bazează pe crema antiageing Karen Herzog, un produs elevțian din categoria tratamentelor mai scumpe. Chiar dacă aspectul proaspăt afișat de Ducesă se datorează în mare parte unui stil de viață sănătos, Kate Middleton ține ridurile departe și cu ajutorul acestui produs de îngrijire.

Crema anti-stres

rutina de ingrijire kate middleton

Crema Lancome Hydra Zen Anti-Stress  este cea mai la îndemână soluție pentru un ten relaxat și hidratat, mai ales în zilele aglomerate, când Kate trebuie să aibă grijă de cei trei copii, pe lângă obligațiile impuse de statutul ei regal. Crema este infuzată cu derivate naturale de plante, care țin departe factorii externi agresivi cu pielea.

Foto: Hepta