A List Magazine ∙ December 6, 2022 ∙ 5 min read

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați în căutare unei locuințe noi și-au cizelat gusturile, și-au crescut așteptările și caută servicii premium si de lux la prețuri decente. Situat în nordul Capitalei, Clubul Rezidențial Stejarii, vârful de lance al Țiriac Imobiliare, oferă servicii de top si reprezintă etalonul pietei imobiliare în România.

SIGURANȚA

Siguranța înainte de toate! Securitatea este un atribut extrem de important când vine vorba de alegerea locului căruia să îi spui “acasă”. Cu o echipă de securitate active 24/24, cu un control riguros al accesului în incintă atât pentru vizitatori cât și pentru furnizori și monitorizare permanentă, Clubul Rezidențial Stejarii pune accent prioritar pe siguranța rezidenților. 

Confortul și siguranța sunt suplimentate prin existența unei echipe Concierge, care deservește rezidenții prin servicii de tip handling, rezervări si programări, preluare de colete, livrări de cumpărături în fiecare zi a săptămânii.

La toate acestea se adaugă serviciul de mentenanță dedicată, pentru un nivel ridicat de confort al membrilor comunității, ce oferă asistență tehnică și intervenție rapidă pentru orice tip de incident.

FAMILY ORIENTED

Grădiniță, Spa, sală de fitness, restaurant, mini market, sală de meeting sunt servicii care contează mult în alegerea locului în care să îți muți familia. Membrii Clubului Rezidențial Stejarii au la îndemână în imediata proximitate a locuinței toată această serie de servicii precum club sportiv Stejarii Country Club, singurul SPA internațional Shiseido din România, salon de înfrumusețare, restaurant, cafenea sau grădiniță. Cu un concept lansat în urmă cu 14 ani, clubul rezidențial Stejarii a fost conceput astfel încât să creeze o legătură armonioasă între mediul înconjurător al pădurii și dezvoltarea urbană. Ca urmare, complexul are cel mai vast spatiu verde inclus de un complex rezidențial în România.

NETWORKING SOCIAL

Foarte important, mai ales prin prisma conceptului de work from home, este să ai în proximitate un loc în care să îți poți programa întâlniri de business. În cadrul Clubului Rezidențial Stejarii există un spațiu dedicat întâlnirilor, complet utilat, disponibil prin programare via Concierge. Tot parte din networking sunt și întâlnirile membrilor comunității. De la petreceri în aer liber și până la excursii, de la evenimente dedicate până la banalul loc de întâlnire al stăpânilor de patrupezi, un complex rezidențial de top trebuie să ofere toate aceste servicii rezidenților săi. Mai mult, la Stejarii, familiile cu copii au la dispoziție un loc de joacă în complex– zona exterioară amenajată cu echipamente sigure, dedicate divertismentului într-un mediu lipsit de riscuri și controlat. Comunitatea activă și siguranța din cadrul cartierului reprezintă premizele perfecte pentru ca tinerii si copiii să socializeze în siguranță pe străzile complexului Stejarii, lucru rar întâlnit curent în București.

NATURĂ

Tot mai mulți români aleg să părăsească orașul și să se retragă în locuințe amplasate în natură. Înconjurat de o pădure de stejari și cu o poziționare excepțională în Pădurea Băneasa, Stejarii le oferă rezidenților aer curat, conexiune directă cu natura,  un mediu curat și sănătos, posibilitatea de a explora pădurea și împrejurimile și de a le folosi ca habitat natural pentru activitățile zilnice, fără a părăsi Capitala.

ACCES RAPID ÎN ZONELE DE INTERES ALE ORAȘULUI

Și ultimul, dar nu cel din urmă de pe lista cu “must have” a unui complex rezidențial ce oferă servicii complete clienților săi, este accesul către punctele cheie ale orașului. Clubul Stejarii oferă tot confortul când vorbim despre proximitatea față de alte puncte de interes ale Bucureștiului. Are acces urban excelent și acces rapid la facilități precum centre comerciale, inclusiv cel mai mare mall al Bucurestiului, de educație și de sănătate iar în zona de business a orașului, în care se poate ajunge în 10 de minute de mers cu mașina. În plus, Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 10 minute depărtare. Complexul beneficiază și de un număr generos de locuri de parcare: 584 în total, dintre care 344 în subteran.

În cei 14 ani de existență, dezvoltatorul Clubului Rezidențial Stejarii a reușit să facă trecerea de la produs la un brand puternic, asociat cu condiții de locuit la cele mai înalte standarde și servicii integrate 360. Complexul, destinat exclusiv închirierii pe termen mediu si lung, se află în curs de extindere curent, urmând a fi completat de faza 2, dispusă în proximitatea imediată, intitulată Stejarii Collection și disponibilă începand din prima jumătate a anului 2023.

Foto: Clubul Rezidențial Stejarii.

Related Posts

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…