Monica Cismaru ∙ May 10, 2024 ∙ 2 min read

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă odată cu aniversarea celor 50 de ani scurși de când au câștigat Eurovisionul, cu melodia Waterloo, în 1974, în Brighton, Marea Britanie.

ABBA a dominat scena muzicală în anii 70-80, iar destrămarea trupei a provocat o mare tristețe printre fani. Trupa a continuat să dăinuie prin muzica sa, iar anul acesta se împlinesc 50 de ani de când ABBA a câștigat consurul Eurovison, cu melodia Waterloo. Ediția din acest an Eurovision are loc în Suedia, la Malmö, țara natală a componenților trupei, care au publicat un video pe social media prin care întreabă dacă li s-a simțit lipsa.

Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Faltskog și Bjorn Ulvaeus au publicat un video pe TikTok în care lasă de înțeles că vor reveni în formulă completa, cel puțin pentru o seară, odată cu aniversarea lor. ”V-a fost dor de noi? Pentru că noi v-am simțit lipsa”, fapt ce a pus fanii pe jar și le-a dat speranțe că trupa se va reuni în sfârșit, după atâția ani de absență împreună și acest lucru s-ar putea întâmpla chiar la Eurovision, locul în care a inceput povestea lor de succes. Finala Eurovision va avea loc sâmbătă, pe 11 mai.

”Cea mai așteptată și importantă revenire din istoria muzicii? Suntem gata!”, Avem nevoie de ABBA la Eurovision”, au scris fanii.

Pentru a marca aniversarea ABBA cum se cuvine, mai multe piane au fost amplasate prin diverse locuri din Europa, iar acestea vor cânta o melodie preînregsiratată, compusă de Benny Andersson, care se va auzi ca și cum ar fi cântată live.

Trupa ABBA s-a destrămat în 1982 și a revenit temporar pe scena muzicală în 2022, odată cu lansarea albumului ABBA Voyage, dar n-a existat niciodată o reuniune propriu-zisă a celor patru membri laolaltă, pe o scenă. Holograme ale acestora au susținut o serie de concerte la Londra, în urmă cu câțiva ani. Anul trecut, însă, un purtător de cuvânt al celor patru ABBA a emis un comunicat prin care nega clar orice revenire a trupei la Eurovision, subliniind că nu există astfel de planuri și că e vorba doar de speculațiile fanilor. Benny Andersson a întărit negarea și a spus că nu-și dorește să revină alături de ceilalți colegi – ”Eu nu vreau, iar dacă eu nu vreau, nu vor nici ceilalți. Gândim toți la fel- dacă cineva spune Nu, Nu rămâne.”

Foto: Instagram

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…