Monica Cismaru ∙ April 12, 2022 ∙ 3 min read
Anunțurile despre nunțile celebrităților continuă să curgă. Naomi Biden, nepoata președintelui SUA, Joe Biden, va avea petrecerea de nuntă la Casa Albă.

Petrecerea de nuntă a nepoatei președintelui SUA va fi prima găzduită de Casa Albă în ultimii 14 ani. Naomi (28 de ani), fiica lui Hunter Biden, fiul președintelui SUA, a hotărât să-și organizeze petrecerea de nuntă chiar la Casa Albă, în această toamnă, unde va celebra uniunea cu logonicul ei, Peter Neal.

Naomi este fiica cea mare a lui Hunter Biden și a primei lui soții, Kathleen Buhle. Nepoata președintelui SUA a făcut anunțul căsătoriei pe Twitter, unde a mai menționat că bunicii ei, președintele Joe Biden și Prima Doamnă, Jill Biden, îi vor găzdui nunta la Casa Albă. Evenimentul nu va include și ceremonia de căsătorie, ci doar recepția.

”Eu și cu Peter suntem profund recunoscători bunicului și bunicii pentru oportunitatea oferită de a ne găzdui nunta la Casa Albă. De-abia așteptăm să ne rostim jurămintele unul altuia și să devenim oficial soț și soție”, a spus Naomi.

Viitorii miri s-au cunoscut în urmă cu patru ani la New York, după ce li s-a aranjat o întâlnire de către un prieten comun. Naomi și Neal s-au logodit în luna septembrie a anului trecut în timpul ueni excursii în stațiunea exclusivistă Jackson Hole, din Wyoming, statul natal al mirelui.

Directorul de comunicare de la Casa Albă, Elizabeth Alexander, a confirmat vestea tot prin intermediul social media: ”Președintele și Prima Doamnă vor găzdui petrecerea de nuntă a nepoatei lor, Naomi Biden, și a logodnicului ei, Peter Neal, la Casa Albă, în data de 19 noiembrie 2022. Viitorii miri și familiile lor încă se află în etapa de pregătire a evenimentului.” Directorul de comunicare a mai adăugat că familiile mirilor vor acoperi toate cheltuielile petrecerii, alaturi de costurile conexe nunții.

Naomi Biden a studiat Dreptul și acum este avocat. Este fiica cea mare a primului născut al președintelui Joe Biden, Hunter, care mai are alți patru copii. Hunter Biden este finanțist, avocat, investitor, bacnher, dar acum și-a dedicat timpul artelor. În cartea sa de memorii lansată recent, Hunter Biden detaliază perioada în care a fost dependent de droguri.

Viitorul mire, Peter George Heerman Neal, are 24 de ani și e în ultimul an la Facultatea de Drept a Universității din Pennsylvania.

Viitori miri locuiesc în prezent în Washington DC.

Ultima nunta care a avut loc la Casa Albă a fost cea a nepoatei președintelui George w. Bush, Jenna Bush, cu Henry Hager, în iunie 2008. Petrecerea organizată atunci a avut loc la două luni după ceremonia de căsătorie propriu- zisă, care s-a derulat la ferma din Texas a președintelui George W. Bush.

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …