Anunțurile despre nunțile celebrităților continuă să curgă. Naomi Biden, nepoata președintelui SUA, Joe Biden, va avea petrecerea de nuntă la Casa Albă.

Petrecerea de nuntă a nepoatei președintelui SUA va fi prima găzduită de Casa Albă în ultimii 14 ani. Naomi (28 de ani), fiica lui Hunter Biden, fiul președintelui SUA, a hotărât să-și organizeze petrecerea de nuntă chiar la Casa Albă, în această toamnă, unde va celebra uniunea cu logonicul ei, Peter Neal.

Naomi este fiica cea mare a lui Hunter Biden și a primei lui soții, Kathleen Buhle. Nepoata președintelui SUA a făcut anunțul căsătoriei pe Twitter, unde a mai menționat că bunicii ei, președintele Joe Biden și Prima Doamnă, Jill Biden, îi vor găzdui nunta la Casa Albă. Evenimentul nu va include și ceremonia de căsătorie, ci doar recepția.

”Eu și cu Peter suntem profund recunoscători bunicului și bunicii pentru oportunitatea oferită de a ne găzdui nunta la Casa Albă. De-abia așteptăm să ne rostim jurămintele unul altuia și să devenim oficial soț și soție”, a spus Naomi.

Viitorii miri s-au cunoscut în urmă cu patru ani la New York, după ce li s-a aranjat o întâlnire de către un prieten comun. Naomi și Neal s-au logodit în luna septembrie a anului trecut în timpul ueni excursii în stațiunea exclusivistă Jackson Hole, din Wyoming, statul natal al mirelui.

Directorul de comunicare de la Casa Albă, Elizabeth Alexander, a confirmat vestea tot prin intermediul social media: ”Președintele și Prima Doamnă vor găzdui petrecerea de nuntă a nepoatei lor, Naomi Biden, și a logodnicului ei, Peter Neal, la Casa Albă, în data de 19 noiembrie 2022. Viitorii miri și familiile lor încă se află în etapa de pregătire a evenimentului.” Directorul de comunicare a mai adăugat că familiile mirilor vor acoperi toate cheltuielile petrecerii, alaturi de costurile conexe nunții.

Naomi Biden a studiat Dreptul și acum este avocat. Este fiica cea mare a primului născut al președintelui Joe Biden, Hunter, care mai are alți patru copii. Hunter Biden este finanțist, avocat, investitor, bacnher, dar acum și-a dedicat timpul artelor. În cartea sa de memorii lansată recent, Hunter Biden detaliază perioada în care a fost dependent de droguri.

Viitorul mire, Peter George Heerman Neal, are 24 de ani și e în ultimul an la Facultatea de Drept a Universității din Pennsylvania.

Viitori miri locuiesc în prezent în Washington DC.

Ultima nunta care a avut loc la Casa Albă a fost cea a nepoatei președintelui George w. Bush, Jenna Bush, cu Henry Hager, în iunie 2008. Petrecerea organizată atunci a avut loc la două luni după ceremonia de căsătorie propriu- zisă, care s-a derulat la ferma din Texas a președintelui George W. Bush.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts