Monica Cismaru ∙ February 6, 2023 ∙ 3 min read

Gimnasta de zece, Nadia Comăneci, a luat parte zilele acestea la cea de-a zecea ediție a evenimentului Gold Meets Golden, care a avut loc în Beverly Hills, Los Angeles.

Nadia Comăneci, sportiva de origine română, prima gimnastă care a luat un zece la Olimpiadă, a participat la evenimentul dedicat platformei Gold Meets Golden, unde sunt reunite celebrități din diverse domenii, atleți cu performanțe remarcabile și artiști de la Hollywood cu scopul de a atrage atenția și de a sprijini cauze legate de lumea sportului.

nadia comaneci
Nadia Comăneci

Principalul eveniment Gold Meets Golden are loc de obicei la Los Angeles fix în ajunul începerii sezonului galelor de premii din industria de divertisment și ia forma unui brunch la care este celebrată intersecția Hollywoodului cu lumea sportului.

Printre vedetele de primă mână care au luat parte în trecut la eveniment se numără Katie Holmes, Jon Bon Jovi, Nicole Kidman, Kerry Washington, Hugh Jackman, Matthew McConaughey și mulți alții.

La ediția de anul acesta, Nadia Comăneci a fost invitată de onoare, alături de foști sportivi de performanță care au doborât recorduri. Gold Meets Golden își propune, anual, să strângă fonduri pentru organizația caritabilă Angel City Sports, prin care aceasta asigură echipament, asistență și training pentru tinerii aspiranți la Jocurile Paralimpice și organizează o competiție pentru atleții cu dizabilități fizice – The Angel City Games.

Alix Kilneman (voleibalistă)

Și cum Los Angeles va găzdui Jocurile Olimpice din 2028, Hollywood-ul a primit deja o doză de ”febră olimpică” și încearcă să intre deja în atmosfera de olimpiadă.

La ediția de anul acesta Gold Meets Golden, alături de Nadia Comăneci au mai luat parte vedete precum Lance Bass, Pepa (Salt-n-Pepa), Tom Daley, Greg Louganis, Ian Thorpe, Chloe Kim, Missy Franklin, Mallory Weggemann, Jordan Chiles, Cheryl Burke, Dale Moss, Janet Evans sau Adam Rippon.

Foto: Hepta

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…