Katie Holmes (43 de ani), fosta soție a lui Tom Cruise, a fost văzută recent în compania unui nou iubit.

După ce anul trecut, în luna mai, a încheiat relația de scurtă durată pe care a avut-o cu chef-ul Emilio Vitolo Jr, care era mai tânăr decât ea cu opt ani, Katie Holmes a fost văzută sărutându-se pătimaș, în public, cu muzicianul și compozitorul Bobby Wooten III, nominalizat la Grammy. Cei doi au fost văzuți la plimbare prin New York, în ipostaze tandre.

Bobby Wooten III

Wooten este chitarist și a apărut in mai multe show-uri pe Broadway, iar în prezent figurează în musicalul Moulin Rouge! ca membru al orchestrei. El a colaborat cu artiști precum J-Lo, David Byrne sau Machine Gun Kelly.

katie holmes
Katie Holmes și Tom Cruise

Katie Holmes a fost căsătorită cu Tom Cruise din 2006 și până în 2012, iar cei doi au împreună o fiică, Suri, în vârstă de 16 ani, a cărei deplină custodie este deținută de Katie.

Katie Holmes și Emilio Vitolo Jr.

katie holmes
Katie Holmes și Jamie Foxx

După divorțul de Tom Cruise, Katie Holmes a început o relație de durată cu actorul Jamie Foxx, alături de care a stat timp de 6 ani, între 2013 și 2019. Cei doi nu au vorbit la început despre relația lor și au păstrat discreția pe cât posibil. În ultimii ani, înainte de despărțire, Katie și Jamie au început să se afișeze împreună în public și chiar se zvonea că aceștia ar intenționa să se căsătorească. În 2019 și-au făcut apariția împreună la Met Gala, dar la scurt timp s-au despărțit.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts