Editor Alistmagazine.ro ∙ October 4, 2021 ∙ 3 min read
În ultimele zile ale unui septembrie ce parcă a adus special toamna cu ale ei nuanțe senzuale de galben, oranj și roșu, a avut loc lansarea unui nou brand de modă pe piața din România – MLange.
Într-un spațiu de vis, Le Château, locul propice pentru a da viață noului brand, oaspeții au fost întâmpinați cu muzică live, Doina la saxofon și Florentina Runceanu la vioară.
Mariana Sebe, persoana din spatele agenției PR Avenue, a dezvăluit, pe 29 septembrie, cu ajutorul designerului Denis Predescu, proiectul de suflet la care a lucrat mai bine de un an.
MLange aspiră să devină expresia intimă a relației femeii cu sine însăși și o surprinde pe aceasta în devenirea ei, pe drumul către sine, către propria valorificare. ML caută femeia care are curajul de a se lăsa purtată de experiențe, de a evolua, de a nu-și permite a fi atrasă de trăiri care nu ar avea legatură cu vreo frântură din autenticitatea ei.

Brandul îmbracă o nouă dimensiune a feminității, dezvăluind toate fațetele interioare ale femeii, toate nuanțele grațiozității, ale eleganței, puterii și persuasiunii. Femeia care îndrăznește să se găsească și să se recreeze din nou și din nou, fără a ține cont de câte ori a făcut acest lucru și de câte ori este nevoie să o facă din nou. ML este despre Femeia Creatoare și exprimă însăși dependența de frumos a fondatoarei brandului: Mariana Sebe.
Corsetele sunt decorate cu dantele luxuriante, cu accente prețioase, întreaga procedură fiind realizată manual în România. Designerul Denis Predescu realizează un mixaj de texturi, suprafețele diferite sunt unite prin dantele, procedură care durează între 6 și 72 de ore pentru fiecare corset, în funcție de complexitatea designului. Fiecare piesă a fost gândită în așa fel încât să poată deveni un element vestimentar cameleonic, versatil, putând fi reinterpretată, în funcție de accesorii, în orice moment al zilei sau cu o ocazie specială.
Cu o experiență în comunicare de peste 13 ani în România, Italia, Elveția și Austria, Mariana Sebe a căutat mereu să prezinte, pe canvasul alb din fața audienței, frumosul în toate declinările sale, din vremuri trecute, istorice și până în prezent. Mereu și-a găsit curajul în inimă, determinarea în autenticitate, iar dragostea în poveste. Iar acum, prin intermediul ML, este încununat mai mult decât un brand de lenjerie, este prezentată nașterea unui concept nou, un melanj de trăiri și experiențe, bine pus la adăpost de tendința frugală spre frumos.
În același timp, ML a devenit și proiectul de suflet al designerului Denis Predescu, după cei 20 de ani petrecuți alături de mentorul său, Doina Levintza, acesta regăsind aici elementele care îi conturează întreaga filozofie creatoare – spectaculosul și teatralitatea care îl reprezintă, jocul de volume împrumutat din studiul arhitecturii, toate așezate pe piedestalul trăirilor.
Pentru a evidenția mai bine emoțiile care se doresc transmise, seara evenimentului a fost deschisă cu un moment de tango realizat de Alina și Eduard, campioni naționali, vicecampioni europeni, finaliști la Campionatul Mondial, secțiunea latino. Dansatorii au fost acompaniați de cvartetul Amadeus, care a încântat audiența pe tot parcursul serii.
Mulțumiri sponsorilor și partenerilor care au sprijinit acest eveniment: Miele, NDMedhealth prin brand-urile Uriage, Isdin, Eva Intima, FREYWILLE, Alexandrion Group prin Rhein Extra, Glenfiddich, Hyperion, SABER Elyzia, Armand Maison du Dessert, Sanaskin Couture Clinic, Joico, Topline, Laura Perian Make-up, Nespresso și Le Château.

Related Posts

6 lecturi ușoare, de plajă

Din geanta de plajă nu trebuie să lipsească, pe lângă loțiunea SPF, o carte în paginile căreia să…

Cum gestionăm greutatea în vacanță? Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates oferă sfaturi pentru mese echilibrate și activități benefice

Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire…

Vedete prezente la nunta anului, din India

O mulțime vedete au fost invitate la nunta anului, dacă nu a secolului, din India, dintre Anant Ambani…

Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc…

Sting, cu soția în vacanță. Ce țară din Europa au ales pentru această vară

Sting și Trudie au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz. Trudie Styler este căsătorită cu celebrul…

Cum arată „dieta” ta financiară? Faci excese sau te uiți atent la Gogoașa de Cheltuieli? 

„Ei bine… eu cred că nici nu-ți dai seama cât de mulți bani cheltuiești pe cafea și pe…

Charlize Theron își deschide studio de dans

Charlize Theron (48 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător, după ce, timp de câteva săptămâni, a…

Christina Applegate, actrița care suferă de scleroză multiplă, își scrie memoriile

Christina Applegate, 52 de ani, actrița cunoscută mai ales datorită serialului Familia Bundy, în care a interpretat rolul…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca in fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atrat atenția!…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…