Megan Fox și Ruby Rose, actrițe care seamănă ca două picături de apă, vor juca pentru prima dată împreună într-un thriller musical cu accente sexy, dark, intitulat ”Taurus”.

”Taurus” prezintă povestea unui muzician aflat în plină ascensiune, dar cu probleme existențiale, interpretat de Colson Baker – Machine Gun Kelly, care încearcă zi și noapte să-și găsească inspirația pentru o ultimă melodie. Asistenta lui, care îi este ca o soră, încearca să-l salveze, colaboratorii îl vor înapoi în studio, în timp ce dealerul lui de droguri (Ruby Rose) și fosta lui iubită (Megan Fox) îl împing și mai tare pe marginea prăpastiei.

Megan Fox și Machine Gun Kelly

Filmul își propune să exploreze teme complexe precum partea întunecată a celebrității, dependențele, industria muzicală cu toate dedesubturile ei. ”Taurus” va fi regizat de Tim Sutton, cel care a scris și scenariul.

megan fox
Megan Fox

Machine Gun Kelly, protagonistul, are o relație în viața reală cu Megan Fox, care are o listă întreagă de producții în care urmează să apară. În afară de ”Taurus”, Megan va mai interpreta rolul unei șefe a unui cartel criminal în filmul ”Johnny and Clyde” și va apărea în sequelul Expendables, alături de Sylvester Stallone și de Jason Statham.

ruby rose
Ruby Rose

Ruby Rose, model și actriță australiană, a renunțat la rolul de Batwoman din serialul Arrowverse din cauza unui ”mediu de muncă ostil și nesigur”, dar a

înlocuit repede partiturile. Aceasta l-a înlocuit pe Elliot Page în comedia 1Up, în care e prezentată povestea unei femei gamer care, sătulă de atitudinea neprietenoasă a colegilor ei bărbați, renunță la echipa de colegiu și formează una nouă, numai cu femei.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts