kourtney kardashian megan fox

După ce au ”scandalizat” opinia publică prin instantaneele îndrăznețe făcute în toaletă la Gala Video Music Awards din urmă cu câteva săptămâni, alături de iubiții lor, Kourtney Kardashian și Megan Fox și-au unit din nou forțele și au lansat o campanie pentru articolele de lenjerie intimă SKIMS, create de Kim Kardashian.

Megan Fox și Kourtney Kardashian au pozat în ipostaze provocatoare, îmbrăcate doar în piesele de lenjerie intimă concepute de sora mai mică a lui Kourtney, Kim, și au încins internetul.

kourtney kardashian megan fox

Megan (35 de ani) și Kourtney (42 de ani) își pun în evidență siluetele impecabile în piesele de lenjerie SKIMS, despre care se crede că s-au vândut ca pâinea caldă în urma reclamei realizate de cele două modele. Cele două au prezentat mai multe seturi, în ab și negru, în ipostaze senzuale, iar în unele cadre cele doua pozează topless.

kourtney kardashian megan fox

 

Piesele SKIMS create de Kim Kardashian au prețuri moderate, între 20 și 35 de dolari bucata și sunt realizate din bumbac.

kourtney kardashian megan fox

 

Megan și Kourtney nu sunt singurele vedete care iau parte la campania de prezentare a noii colecții de lenjerie intimă. În urmă cu câteva luni, Kate Moss poza topless, îmbrăcată doar in lenjeria intimă creată de Kim Kardashian și declara că și fiica și mama ei preferă același brand. De asemenea, printre vedetele cooptate în campanie se mai numără Irina Shayk, Ashley Graham, Paris Hilton, Sofia Richie, Billie Eilish și celalalte surori Kardashian-Jenner. Kim Kardashian a dat lovitura cu brandul ei de lenjerie intimă, produs din 90% bumbac. Piesele nu sunt pretențioase și nu se înscriu în linia lenjeriei de lux, ci sunt destinate purtării de zi cu zi, datorită croielii și materialelor comode, care permit pielii să respire, iar unul dintre cele mai populare modele sunt boxerii Cotton Rib. 

 

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts