Meg Ryan, regina neîncoronată a comediilor romantice din anii ’90, revine pe marile ecrane într-o nouă producție intitulată ”What Happens Later”.

Meg Ryan (60 de ani) va juca în comedia romantică ”What Happens Later”, ce se va lansa anul viitor, alături de David Duchovny. Actrița nu va fi doar protagonistă, ci și regizor și co-scenarist al filmului inspirat din piesa de teatru ”Shooting Star”, scrisă de Steven Dietz.

meg ryan david duchovny

Povestea filmului îi prezintă pe doi foști iubiți din facultate, Willa (Meg Ryan) și Bill (David Duchovny), care se trezesc blocați pe un aeroport din cauza unui viscol, după ce nu se mai văzuseră de zeci de ani. Bill este acum un corporatist scorțos, divorțat, iar Willa este aceeași fire boemă și independentă din vremea studenției. Ambii își doresc cu disperare să ajungă acasă, dar sfârșesc prin a se intreba daca mai există vreo șansă de a relua relația din tinerețe și ce viitor își mai pot croi împreună. Meg Ryan se află la cea de-a doua provocare ca regizor din carieră, după ce și-a mai pus semnătura ca regizor pe producția Ithaca, din 2015.

Meg Ryan a putut fi urmărită cel mai recent în serialul de televiziune realizat de Lisa Kudrow, Web Therapy, în rolul Karen Sharpe.

Meg Ryan are doi copii – un fiu în vârstă de 29 de ani, Jack Quaid, care este la rândul său actor, și o fiica adoptată, Daisy Ryan, în vârstă de 18 ani.

Întrebată în urmă cu câțiva ani de ce nu mai apare des în filme, Meg Ryan a declarat că nu mai este atrasă de niciun proiect și că se concentrează pe alte aspecte ale vieții, care îi suscită mai mult interes. ”Am vrut să trăiesc mai mult”, a spus actrița pentru New York Times Magazine.

Printre cele mai cunoscute comedii romantice în care a jucat Meg Ryan se numără Slepless In Seattle, When Harry Met Sally sau You’ve Got Mail.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts