Monica Cismaru ∙ May 5, 2022 ∙ 2 min read
Meg Ryan, regina neîncoronată a comediilor romantice din anii ’90, revine pe marile ecrane într-o nouă producție intitulată ”What Happens Later”.

Meg Ryan (60 de ani) va juca în comedia romantică ”What Happens Later”, ce se va lansa anul viitor, alături de David Duchovny. Actrița nu va fi doar protagonistă, ci și regizor și co-scenarist al filmului inspirat din piesa de teatru ”Shooting Star”, scrisă de Steven Dietz.

meg ryan david duchovny

Povestea filmului îi prezintă pe doi foști iubiți din facultate, Willa (Meg Ryan) și Bill (David Duchovny), care se trezesc blocați pe un aeroport din cauza unui viscol, după ce nu se mai văzuseră de zeci de ani. Bill este acum un corporatist scorțos, divorțat, iar Willa este aceeași fire boemă și independentă din vremea studenției. Ambii își doresc cu disperare să ajungă acasă, dar sfârșesc prin a se intreba daca mai există vreo șansă de a relua relația din tinerețe și ce viitor își mai pot croi împreună. Meg Ryan se află la cea de-a doua provocare ca regizor din carieră, după ce și-a mai pus semnătura ca regizor pe producția Ithaca, din 2015.

Meg Ryan a putut fi urmărită cel mai recent în serialul de televiziune realizat de Lisa Kudrow, Web Therapy, în rolul Karen Sharpe.

Meg Ryan are doi copii – un fiu în vârstă de 29 de ani, Jack Quaid, care este la rândul său actor, și o fiica adoptată, Daisy Ryan, în vârstă de 18 ani.

Întrebată în urmă cu câțiva ani de ce nu mai apare des în filme, Meg Ryan a declarat că nu mai este atrasă de niciun proiect și că se concentrează pe alte aspecte ale vieții, care îi suscită mai mult interes. ”Am vrut să trăiesc mai mult”, a spus actrița pentru New York Times Magazine.

Printre cele mai cunoscute comedii romantice în care a jucat Meg Ryan se numără Slepless In Seattle, When Harry Met Sally sau You’ve Got Mail.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …