Lindsay Lohan (35 de ani) și-a anunțat logodna cu Bader Shammas, un bancher care locuiește în Dubai și cu care actrița are o relație de doi ani.

Lindsay Lohan a făcut anunțul logodnei pe social media, unde a publicat mai multe instantanee alături de viitorul ei soț, căruia îi spune: ”Dragostea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”; de asemenea, vedeta se mândrește și cu inelul de logodnă, o bijuterie cu diamant.

Lindsay Lohan a păstrat discreția până acum asupra relației ei cu Bader Shammas. Acesta este asistent de vice președinte la banca Credit Suisse și locuiește în Dubai, locul în care s-a mutat și Lindsay Lohan de șapte ani.

lindsay lohan logodna

Lindsay Lohan nu s-a mai aflat în prim planul atenției publice în ultimul timp. Aceasta a trăit mai mult în Europa și în Orient, unde și-a întâlnit și viitorul soț. Recent, actrița și-a anunțat și revenirea pe platourile de filmare, pentru o nouă comedie romantică ce va fi difuzată de Netflix anul viitor. În film, vedeta joacă alături  de starul din ”Glee”, Chord Overstreet. Chiar înainte să lovească pandemia, Lindsay a fost invitata unui talk-show american în care declara că de-abia așteaptă să se întoarcă în SUA și să-și reia carieraartistică, pentru care a muncit atât de mult, încă de când era doar un copil. Productia comediei romantic care nu are încă un titlu a inceput chiar în luna noiembrie a acestui an.

În ceea ce privește nunta cu Shammas, Lindsay Lohan nu a oferit alte amănunte în afara anunțului logodnei.

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts