lindsay lohan

Lindsay Lohan revine pe ecrane într-un film cu tematică de Crăciun, în care mai joacă și actorul și cântărețul Chord Overstreet, cunoscut din serialul ”Glee”. 

 

Regina comediilor romantice din anii 2000 revine în forță cu un nou film cu tematică de Crăciun, care nu are încă un titlu și care va fi lansat anul viitor. Totuși, deja au apă primele imagini din noua producție în care joacă Lindsay Lohan (35 de ani), ”fiica rătăcitoare a Hollywoodului”. Actrița apare în film alături de Chord Overstreet și interpretează rolul unei moștenitoare bogate și răsfățate a unui lanț hotelier, care suferă un accident de schi. După ce se trezește din amenzie, observă că este îngrijită de un angajat chipeș de la o cabană montană. Acesta are și o fetiță precoce, iar cei trei se trezesc blocați împreună în zilele premergătoare Crăciunului. În rolurile secundare ale filmului de Crăciun cu Lindsay Lohan și produs de Netflix mai joacă George Young, Jack Wagner și Olivia Perez.

lindsay lohan

Lindsay Lohan a luat o pauză lungă de la apariția în filme în ultimii ani, lucru ce a fost privit de public ca o retragere neoficială din lumea artistică. Actrița s-a dedicat dezvoltării de business-uri noi, printre care și deschiderea mai multor cluburi de noapte în insulele grecești.  Acolo, actrița chiar a filmat un reality-show pentru MTV, intitulat Lindsay Lohan’s Beach Club. De asemenea, Lindsay a mai apărut în serialele britanice “Speed-the-Plow”  și Sick Note și în filmul The Canyons și a mai figurat în calitate de jurat în show-ul australian The Masked Singer. 

Artista americană a preferat în ultimii ani să locuiască în Europa și în Dubai, chiar dacă, in 2019, a declarat în cadrul unei emisiuni de Crăciun difuzată de CNN că vrea să revină în America, să joace din nou în filme și să-și recapete vechea viață înapoi, afectată de problemele pe care le-a avut cu consumul de alcool și de alte substanțe periculoase. 

 

Foto: Netflix, Hepta

Related Posts