Lindsay Lohan are o presupusă relație cu controversatul prinț arab Mohammad bin Salman

lindsay lohan mohammad bin salman

Se pare că Lindsay Lohan s-a implicat într-o relație nu tocmai agreată de opinia publică și de media cu controversatul prinț al Arabiei Saudite, Mohammad bin Salman, despre care se crede că are o legătură cu asasinarea din luna octombrie 2018 de la Istanbul a jurnalistului Jamal Khashoggi.

Actrița are, la rândul ei, un parcurs tumultos, presărat cu multe probleme create de consumul de alcool, de droguri și de greutatea ei fluctuantă. Se pare că Lindsay Lohan are și probleme cu banii – investițiile neinspirate – cum ar fi un beach bar din insula Mykonos care ar fi dat faliment – nu contribuie la buna ei reputație.

Lindsay Lohan s-ar fi aruncat într-o aventură amoroasă cu prințul saudit, care, în buna tradiție, ar fi scăldat-o în cadouri scumpe și în călătorii cu avionul privat, ba chiar i-ar fi oferit și un card pentru cheltuieli nelimitate. Se pare că cei doi s-ar fi cunoscut acum un an la o cursă de Formula Unu. În plus, zvonurile mai sunt alimentate și de faptul că Lindsay Lohan și-a petrecut ultimii ani în Dubai, statul vecin Arabiei Saudite, unde ar fi fost curtată constant de șeicii arabi, care ar fi înnebuniți după ea, conform zvonurilor.

Despre Lindsay Lohan se mai știe că a vrut să facă un film anul trecut, care să conțină o distribuție exclusiv feminină, intitulat Frame, în care să prezinte cultura saudită și în care să se concentreze pe pasiunea femeilor arabe pentru scrimă. Ultimele relații amoroase cunoscute ale actriței au fost cu businessman-ul rus Egor Tarabasov și cu proprietarul unui lanț de hoteluri – Vikram Chatwal.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle