Monica Cismaru ∙ July 18, 2022 ∙ 2 min read

Linda Evangelista (57 de ani), unul dintre cele mai apreciate supermodele ale anilor ’90, apare în prima campanie publicitară de fashion după ce a fost mutilată iremediabil în urma unei intervenții estetice.

Modelul de origine canadiană a povestit cum a rămas cu sechele după ce o operație estetică de înlăturare a unor depozite de grăsime de pe corp nu i-a reușit, iar aceasta a rămas deformată pentru totdeauna, fără nicio șansă de a repara răul făcut.

linda evangelista

Linda Evangelista apare în noua campanie a brandului Fendi, care celebrează 25 de ani de la lansarea modelului de poșetă emblematic #FendiBaguette, devenit inconic și care se află pe lista celor mai căutate piese de împătimitele modei și astăzi. Linda Evangelista a publicat o poză pe Instagram în care apare purtând gențile Fendi și prin care anunță un eveniment aniversar al casei de modă italiene.

”Pe 9 septembrie 2022, Fendi va găzdui un show special de modă la New York pentru a celebra cea de-a 25-a aniversare a Fendi Baguette, creată de Silvia Venturini și cei doi ani scurși de la venirea la conducerea casei a lui Kim Jones, Director Artistic de Couture și al liniei de haine pentru femei Fendi”, scrie Linda Evangelista.

Modelul a adăugat că este recunoscătoare brandului că a implicat-o în acest proiect.

linda evangelista

În septembrie 2021, Evangelista a făcut publică drama ei legată de procedura estetică prin care a rămas deformată, fără nicio șansă de revenire.

Către urmăritorii mei care s-au întrebat probabil de ce n-am mai lucrat în modelling, în timp ce cariera colegelor mele a luat amploare. Motivul este cam fost desfigurată în mod brutal, a povestit vedeta. Evangelista a dat în judecată clinica Zeltiq Aesthetics Inc., la care și-a făcut tratamentul care a afectat-o, și cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari, motivând că din cauza intervenției nereușite n-a mai putut să lucreze în modelling.

Linda Evangelista a apelat la procedura estetică în 2016, după ce doctorii au diagnosticat-o cu hipertensiune pulmonară și după ce i-au spus că nicio dietă sau sport n-o s-o mai ajute.

Foto: Hepta, People, Instagram

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…