Monica Cismaru ∙ October 7, 2020 ∙ 2 min read

supermodele

The Supermodels este cel mai nou documentar dedicat vieții celor mai cunoscute modele din lume, care s-au remarcat în anii ’90. Din pleiada de modele prezentate în producție fac parte vedete precum Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington și Linda Evangelista, cele care au instituit conceptul de supermodel.

 

 

Viața și cariera supermodelelor Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington și Linda Evangelista va fi reflectată în noul documentar realizat de Apple TV+ , iar producția va analiza impactul pe care acestea l-au avut asupra lumii modei și nu numai.

Seria va fi regizată de dubla câștigătoare a premiului Oscar Barbara Kopple. ”Eu și cu surorile mele Christy, Linda și Cindy suntem încântate peste măsură să ne împărtășim poveștile și sperăm noi, să inspirăm și să motivăm prin călătoria noastră pe scena modei”, a spus Naomi Campbell (50 de ani).

supermodeleChristy Turlington, Linda Evangelista, Naomi Campbell 

Sunt nerăbdătoare să mă reîntâlnesc cu prietenele mele pentru a celebra și a analiza felul în care supermodelele au schimbat percepțiile tradiționale asupra meseriei noastre și au împins limitele modellingului în industria modei. În acest documentar, intenționăm să explorăm dinamica personalităților nostre și felul în care am influențat media și cultura pe parcursul unei ere iconice”, adaugă Cindy Crawford (54 de ani).

 

 

 

supermodele

Cindy Crawford 

 

supermodele

Christy Turlington, Naomi Campbell, Linda Evangelista 

Povestea din The Supermodels demarează în anii ’80, la începutul carierelor modelelor și expune felul în care cele patru dive, care provin din colțuri diferite ale lumii, au atins notoritatea supremă și felul în care acestea au netezit drumul pentru generațiile următoare. Documentarul va avea patru părți și va aborda și activitatea supermodelelor din prezent – care nu se mai limitează doar la industria modei, ci s-a extins și la activism, filantropie și afaceri.

supermodele

Linda Evangelista și Naomi Campbell 

Este extraordinar faptul că avem în sfârșit ocazia să ne spunem povestea. Aș vrea ca publicul să nu vadă doar poveștile individuale, dar și puterea prieteniei, a urmării visurilor și a perseverenței”, a spus Linda Evangelista.

Foto: Hepta

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…