Monica Cismaru ∙ February 26, 2020 ∙ 3 min read

Kim Kardashian, Cher și Naomi Campbell

Kim Kardashian (39 de ani), Cher (73 de ani) și Naomi Campbell (49 de ani) apar în premieră împreună pe coperta revistei de modă CR Fashion Book, care aparține fostului redactor-șef Vogue Paris, Carine Roitfeld.

Asocierea dintre cele trei grații din generații și stiluri diferite este una de mare impact, iar stilul ales pentru a le reda pe copertă este unul specific anilor ’60, rock-chic. Cele trei vedete sunt fotografiate cu haine care ne duc cu gândul la era rock’n’roll, iar stilul aplicat nu este unul întâmplător, deoarece noul număr al revistei stă sub semnul Power Issue, disponibil începând cu 12 martie.

Cher, Kim Kardashian și Naomi Campbell – cântăreața, mogulul și supermodelul – întruchipează fantezia unei o găști de fete rele care luptă pentru cauze și drepturi apropiate sufletului lor, relatează publicația People, prima care a intrat în posesia imaginilor.

Trioul iconic poartă în fotografiile inedite rochii de piele, jachete cu ținte, rochii mulate și blazere oversized, iar machiajul este în ton cu vestimentația, cu eyeliner puternic la ochi și cu coafuri cu volum.

Kim Kardashian, Cher și Naomi Campbell

Cher și Naomi Campbell 

 

Cher a declarat în paginile revistei că nu s-a așteptat niciodată să mai fie relevantă la 73 de ani. ”Acum, când urc pe scenă, publicul meu e format din oameni în vârstă sau din copii, e ceva cu adevărat special. Știu că încă pot să-i mai fac pe oameni fericiți, ăsta e darul meu. Încă mai pot să fac un show atractiv, poate nu la fel de performant ca în urmă cu câțiva ani, dar încă e bun”, a declarat artista, care a adus în discuție și pincipiile ei de viață ce i-au inspirat pe mulți de-a lungul timpului: ”Nu sunt o pacifistă. Nu te pui cu mine, dar, în același timp, pot fi și foarte blânda și iubitoare și am un simț moral dezvoltat”, a adaugat Cher pentru CR Fashion Book.

Kim Kardashian a ales să-și susțină în Power Issue cauza pentru care luptă în prezent, și anume cea a drepturilor condamnaților la închisoare – și vorbește despre reforma sistemului de justiție și a celui care privește legea închisorilor – subiecte pe care le va dezbate pe larg în noul ei proiect ce va fi lansat pe paltforma Netflix din 5 aprilie-  Kim Kardashian West: The Justice Project. De asemenea, Kim a atacat și subiectul rasismului, mai ales că ea are patru copii de culoare cu soțul ei, rapperul Kanye West. ”Cresc patru copii de culoare într-o societate în care discriminarea rasială e la ordinea zilei”, a subliniat Kim.

Naomi Campbell, fondatoarea Fashion for Relief – organziație caritabilă care a strâns fonduri pentru diverse cauze de mediu și umanitare, a discutat despre implicarea ei în proiecte de cercetare pentru combaterea HIV/SIDA. ”Nu sunt genul de persoană care dă bir cu fugițiind cineva are o problemă gravă, din contră, atunci mă apropii și mai tare”, a declarat supermodelul.

Foto: CR Fashion Book

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…