Katy Perry își lansează o nouă colecție de încălțăminte dedicată sezonului de primăvară/vară 2022.

Cântăreața și-a relansat recent brandul de încălțăminte Katy Perry Collection, după o pauză îndelungată în care nu a mai venit cu nimic nou și a creat cu o nouă linie de pantofi dedicată sezonului cald.

”Am avut de ales între a renunța la linia mea de încălțăminte sau de a accepta încă o dată provocarea și să pariez pe mine însămi. M-am mobilizat și chiar vreau să fiu o femeie de afaceri serioasă”, a declarat Katy Perry pentru Women Wear Daily.

Noua colectie de încălțăminte concepută de Katy Perry constă din 19 perechi de pantofi, împărțite în două categorii: una cu tematică florală și una de plajă. Colecția include și o varietate de modele și stiluri: platforme, încălțăminte cu toc kitten, papuci, sandale, pantofi sport și pantofi cu talpă ortopedică. Încălțămintea este realizată din piele vegană, PVC și din pânză.

Katy Perry Collection

”Sunt foarte încântată de această colecție, deoarece primăvara este anotimpul meu preferat, totul revine la viață și ne dezghețăm. Am o personalitate solară, sunt născută în California. Îmi place să-mi fac pedichiura și să port sandale decupate, pastelate, cu imprimeuri. Tot ce ține de tema Paștelui îmi place”, adaugă Katy Perry.

Katy Perry Collection

Pe lânga diversele modele și culori din colecție, Katy Perry aduce noutatea și prin perechi de încălțăminte parfumate, iar mirosul reflectă elementele decorative.

”Stilul meu a evoluat din 2008 încoace, dar îmi doresc în continuare să mă distrez, umorul este o mare componentă a personalității mele, mai ales când sunt în vizorul public. Îmi place să fiu sofisticată și elegantă, dar, în același timp, jucăușă. Ăsta e vibe-ul meu”.

Katy Perry a vrut să realizeze o colecție accesibilă și a adăugat că urmează să extindă producția și către linii dedicate copiilor și să creeze și alte accesorii, precum genți, și să foloseasca din ce în ce mai mult materiale sustenabile, prietenoase cu mediul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts