Monica Cismaru ∙ November 14, 2023 ∙ 5 min read

Cunoscuta actriță Joan Collins, în vârstă de 90 de ani, povestește cât de fericită este alături de soțul ei, mai tânăr cu 32 de ani decât ea, producător la Hollywood. Dame Joan Collins și Percy Gibson s-au căsătorit în 2002 la Londra, după ce se cunoscuseră în 2000 la San Francisco, când Joan Collins juca într-o piesa produsă de o companie de-ale lui Gibson.

Actrița cunoscută mai ales datorită legendarului serial Dinastia spune că Gibson a făcut-o să creadă din nou în dragoste și în căsătorie, după aproape jumătate de secol de nefericire.

Joan Collins și Percy Gibson

Dame Joan Collins a experimentat mai multe relații și mariaje nefericite, dar cel de-al cincilea soț a făcut-o să privească viața altfel. Actrița spune că relația dintre ei este mai solidă ca niciodată și că longevitatea relației lor este asigurată chiar de diferența mare de vârstă dintre ei.

”Cred în căsătorie, m-am măritat de cinci ori și, în sfârșit, am găsit pe cineva minunat”, povestește actrița într-un documentar realizat de BBC despre viața ei palpitantă.

”Percy e mai tânăr cu 30 și ceva de ani decât mine, dar eu nu mă simt de vârsta pe care o am. Nici nu vobesc despre asta și nici nu mă gândesc la asta.”

joan collins

Prima dată, Joan Collins s-a căsătorit în 1952 cu actorul Maxwell Reed. Mariajul lor n-a durat decât patru ani și s-a terminat cu scandal, după ce actrița a declarat că s-a maritat cu Reed de rușine, deoarece acesta o violase de la prima întâlnire. Collins a mai adăugat că soțul ei a încercat s-o vândă altor bărbați bogați pentru suma de 10 000 de lire sterline pe noapte.

La înaintarea divorțului, sotul ei i-a cerut să-i plătească 950 de lire sterline pe lună, pretinzând că el a fost cel care a descoperit-o și că merita jumătate din salariul ei.

Joan Collins, centru

Cel de-al doilea mariaj al lui Dame Joan Collins, scrie Daily Mail, a survenit în 1963, când aceasta s-a căsătorit cu pop starul britanic, cunoscut fustangiu, Anthony Newly, cel care i-a și oferit doi copii- Tara și Alexander, acum în vârstă de 58 și de 56 de ani. Relația lor n-a durat decât șase ani și s-a terminat după ce Newly a produs și a jucat într-un film despre un bărbat care se zbate între a alege între o blondă fatală și mama copiilor săi, rol interpretat de Joan însăși.

Joan Collins a trecut la cel de-al treilea mariaj în 1972, când s-a măritat cu Ron Kass, producător muzical, cu care a avut o fiică, Katy. Familia a început să se destrame după ce Kass s-a mutat la Los Angeles cu serviciul.

Cei doi au divorțat în 1983, iar Collins și-a cunoscut apoi cel de-al patrulea soț, în persoana interpretului de origine scandinavă Peter Holm. Pe atunci, Joan Collins se afla pe culmile gloriei cu rolul său din serialul Dinastia, în care intrepreta personajul Alexis. Holm devenise managerul soției lui, iar aceasta povestește cum i-a concediat toti apropiații și colaboratorii – contabilul, avocatul, agentul și îi urmărea câștigurile.

joan collins
Joan Collins și actorul Michael Nader

Joan Collins și Peter Holm s-au căsătorit în 1985, iar actrița povestește cum comportamentul soțului ei s-a schimbat radical după nuntă, când acesta și-a arătat adevărata față. Holm a început să se comporte urât cu soția lui, chiar și în public, și o ironiza cu privire la vârsta și la aspectul ei.

Cuplul s-a despărțit în 1987, iar Holm a cerut la tribunal să i se plătească o sumă de 35 000 de lire sterline pe lună, să-i revină casa din Los Angeles și vila din sudul Franței.

”Dacă mă compari pe mine cea din anii 50, 60 și 70 cu actrițele din ziua de azi, păi eu am fost o sfântă”, a declarat Collins în documentar. ”Da, am avut o mulțime de iubiți, era normal, încerci să vezi cu cine funcționează o relație”, mai spune vedeta.

În prezent, Joan Collins își împarte viața între reședințele din Londra, Los Angeles, New York și Franța și spune că duce o viață de nomad.

Foto: Hepta

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…