julia roberts jennifer garner

Jennifer Garner (49 de ani) o înlocuiește pe Julia Roberts în drama ”The Last Thing He Told Me”. Julia Roberts (54 de ani) a fost nevoită să renunțe la rolul din serial din cauza programului încărcat. 

Fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, îi ia locul Juliei Roberts în seria ”The Last Thing He Told Me”, producție inspirată de romanul omonim al Laurei Dave. Julia Roberts a fost nevoită să renunțe la serialul-dramă din cauza că filmările se suprapuneau cu altele pe care le avea deja programate. 

julia roberts jennifer garner ”The Last Thing He Told Me” este realizat de casa de producție a lui Reese Witherspoon, Hellos Sunshine and Disney’s 20th Television, iar Garner joacă și rol de producător. ”The Last Thing He Told Me” prezintă povestea unei femei (Jennifer Garner) care se apropie și mai mult de fiica ei vitregă în vârstă de 16 ani, după ce soțul ei și tatăl fetei dispare în mod misterios.

Romanul pe care se bazează seria a fost publicat în luna mai a acestui an și a ajuns pe lista best-seller-urilor New York Times. Producția va fi difuzată de Apple TV+. 

În prezent, Julia Roberts se află în Australia, unde filmează alături de George Clooney pentru comedia romantică Ticket To Paradise.  Filmările au loc în Queensland, dar acțiunea filmului se petrece în Bali, Indonezia. 

 

Foto: Hepta

Related Posts