Cum să arăți de 38 la 48 de ani – Rutina de beauty a lui Jennifer Garner

jennifer garner beauty

Jennifer Garner (48 de ani) împărtășește felul în care își îngrijește tenul la 48 de ani și aduce în discuție greșelile de skin care pe care le-a făcut de-a lungul timpului și despre felul în care a învățat din ele.

Actrița Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck și mama a trei copii, nu-și arată vârsta și asta datorită felulului în care a învățat să-și îngrijească pielea, pe care a supus-o multor factori dăunători de-a lungul timpului. Actrița nu apelează la proceduri invazive și își menține un aspect proaspăt, curat, în care cele câteva riduri nu fac decât să accentueze felul în care s-a maturizat armonios.

Iată în ce constă rutina de beauty a lui Jennifer Garner

Regula numărul 1 pe care o respectă Jennifer Garner este protecția solară, pe care neglijat-o la 20 de ani. Actrița aplică o cremă cu factor SPF în fiecare dimineață și alege un sortiment care intră imediat în piele și care nu lasă reziduuri sau culoare pe față. ”Eu am mereu crema de protecție solară la mine și vă sfătuiesc să aplicați mai multă decât credeți că e nevoie”, spune vedeta. Jenifer Garner povestea într-un interviu că, în trecut, nu acorda deloc atenție acestui aspect și că stătea cu orele la soare, ba, mai mult, ca să se bronzeze mai repede, aplica și ulei de bebeluși, lucru total greșit și periculos pentru piele. Drept urmare, vedeta menționează că s-a ales cu pete pigmentare pe care încearcă să le țină sub control.

jennifer garner beauty

Regula numărul doi constă în curățarea temeinică a tenului înainte de culcare. Chiar dacă în timpul liber nu poartă deloc machiaj, când e cazul, actrița nu se culcă înainte de demachiere și de cleansing. Jennifer Garner își amintește de perioada în care mergea la multe gale și petreceri și ajungea acasă la 4 dimineața cu straturi de fond de ten, blush, pudră pe față și cu gene false – pe care le înlătura cu conștiinciozitate.

Regula numărul 3 – Folosește retinolul ca măsură de întârziere a apariției semnelor de îmbătrânire a feței.

Retinolul este una dintre principalele arme împotriva efectelor îmbătrânirii după vârsta de 45 de ani, iar Jennifer Garner și-a învățat lecția și apelează la acest produs pentru o piele netedă. Totusi, a aflat pe pielea ei ce fel de compus i se potrivește, pentru că retinolul trebuie adaptat fiecărui tip de ten. ”După vârsta de 45 de ani, retinolul chiar este cel mai bun prieten ale femeilor care vor să-și mențină aspectul tânăr. Dar eu am o piele sensibilă și cele mai multe produse cu retinol pe care le-am încercat la început îmi provocau înroșirea pielii, mâncărimi și inflamații”, povestește actrița.

jennifer garner beauty

Retinolul e un derivat al vitaminei A, esențială în stimularea producerii de colagen, în luminozitatea tenului și în destuparea porilor. Retinolul este eficient în combaterea acneei și a efectelor îmbătrânirii.

Regula numărul patru – Jennifer Garner apelează și la ajutorul acidului hialuronic în combaterea lăsării feței, când pielea își pierde elasticitatea. Acidul hialuronic ajută la păstrarea unui nivel mare de hidratare al tenului, se comportă ca un burete care menține apa, iar tenul arată proaspăt și strălucitor, în loc să fie uscat și tern.

Foto: Hepta