Monica Cismaru ∙ September 20, 2023 ∙ 3 min read

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din urmă cu 20-30 de ani și vorbește despre felul în care au evoluat metodele de întreținere, devenind în prezent unele mai elegante și mai prietenoase cu corpul.

Actrița în vârstă de 54 ani a fost dintotdeauna admirată pentru silueta ei tonifiată; vedeta spune că simte că e într-o formă mai buna decât la 20 de ani, chiar dacă sportul și traiul sănătos au făcut mereu parte din stilul ei de viață, iar totul se datorează unei noi rutine de sport.

jennifer aniston

Recent, Jennifer Aniston a adoptat o rutină de exerciții de fitness nouă, cu care a făcut un parteneriat oficial. Aniston a descoperit rutina de fitness Pvolve în 2021, după ce s-a accidentat la spate. ”Pvolve este un brand de fitness funcțional, cu echipament special. După ce a văzut rezultatele pe propriul ei corp, Jennifer a devenit oficial imaginea brandului, care promovează mișcări de balerină, care implică mușchi de obicei adormiți și-i tonifiază.

Exercițiile nu necesită mult timp, ci sunt suficiente câte 10-20 de minute, care înlocuiesc câte o sesiune de oră de cardio intenisv. ”Aproape că simți că dansezi”, menționează Jennifer Aniston într-un interviu acordat publicației Vogue.

jennifer aniston

La 20 de ani, actrița urma clase de dans-aerobic, unde, povestește ea, ”stăteam câte o oră alături de o mulțime de alți oameni și unde puteam să mă accidentez din cauză că instructorul nu avea cum să fie atent la toți cursantii – ci mai degrabă se holba la formele lor frumoase”.

”Nu suport să mi se spună că arăt bine pentru vârsta mea. Este un obicei prost al societății de astăzi, pe care femeile ca mine trebuie să-l audă mereu. ”Ei, bine, la vârsta ta…” Nici măcar nu știu ce înseamnă asta. Arăt mai bine ca la 20 de ani. Mă simt mai bine cu totul – cu mintea, cu corpul, cu spiritul. E 100% mai bine acum. Provin dintr-o familie longevivă, mai ales din partea tatălui meu. Așa că și eu vreau s-o duc bine până la o vârstă înaintată, nu vreau doar să supraviețuiesc, vreau să fiu într-o stare excelentă. Iar cu Pvolve, poți alege dintr-o mulțime de antrenamente, în funcție de cât timp ai la dispoziție, de forma fizică – te simți foarte energizat după. Și important e să fii blând cu tine însuți, să te susții, nu să fii cel mai mare critic al tău”, conchide vedeta.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…