Monica Cismaru ∙ June 20, 2023 ∙ 3 min read

Jennifer Aniston a arătat dintotdeauna bine. Și la 30 de ani, și la 40 și arată mai bine ca niciodată și la 50+, semn că vâsta e doar un număr. Actrița care a jucat ani de zile în serialul de succes ”Friends” este cunoscută pentru pasiunea sa pentru sport și alimentație sănătoasă, dar nu face din aceste lucruri o religie, ci mai degrabă un stil de viață armonios, în care inserează și elemente care nu țin de o nutriție perfectă, cum ar fi câteva pahare de alcool, când ocazia o cere.

Jennifer Aniston a îmbrățșat dintotdeauna un stil de viață holistic, bazat pe o dietă bogată în proteine, aport scăzut de carbohidrați și de zahăr. Face sport de cinci ori pe săptămână – cardio intens sau sesiuni de câte 10-20 de minute de Pvolve. Pvolve este o metodă de antrenament bazată pe știință, care combină fitnessul funcțional de impact scăzut cu echipament de rezistență. Astfel, interpreta personajului Rachel Green din Friends își menține greutatea constantă, la 53 de kilograme.

jennifer aniston

Totuși, Jennifer are și zile în care uită de principiile ei nutriționale și își face poftele alimentare cu mâncărurile și băuturile favorite. Alegerile ei includ , spre exemplu, cocktail martini, cu gin și vermut, garnisit cu măsline verzi sau cu coajă de lămâie. O sursă citată de Us Weekly Magazine a povestit din ce constă dieta actriței: ”Mesele ei sunt bogate în proteine, cu o cantitate sănătoasă de carbohidrați, dar își satisface poftele în anumite zile. Dacă vrea să svureze un martini sau o tequila, atunci se bucură de acestea, nu e mare lucru”.

jennifer aniston

Jennifer Aniston practică și meditația și face drumeții, alături de cățeii ei. Presa americană mai scrie și că Jennifer Aniston nu-și face griji din cauza înaintării în vârstă și nu e interesată de proceduri cosmetice, dar se concentrează pe menținerea unei stări de sănătate bună. În plus, actrița nu agreează complimentele e genul – ”Arăți bine pentru vârsta ta!” Aceasta a menționat la un moment dat că e de ajuns să i se spună – ”Arăți minunat!” Punct. ”Mă enervează la culme, nu suport să mi se spună asta. Nu înțeleg lucrurile astea. Sunt într-o formă mai bună decât la 20 de ani, mă simt mai bine fizic, psihic și cu spiritul. 100% mă simt mai bine”.

Jennifer Aniston povestește că preferă să facă din orice sesiune de antrenamente o ocazie de distracție și că face sport alături de prieteni. ”Nu-mi place să mă antrenez singură. Îmi place să fac sport pe muzică și să mă distrez, dar îmi place să fiu ghidată.”

”Pe măsură ce înaintăm în vâstă, trebuie să ne menținem pofta de mișcare și să fim atenți la noi, să nu abuzăm de exercițiile fizice și să nu ne forțăm corpul.”

Aniston a mai povestit la un moment dat că este adepta postului intermitent și că adoptă programul 16:8- 16 ore de repaus alimentar și opt ore în se alimentează. ”Practic postul intermitent, așa că nu mănânc dimineața. Am observat o schimbare majoră după ce am renunțat la mâncare timp de 16 ore. În ceea ce privește sportul, îmi place să variez. Secretul stă în schimbarea frecventă a exercițiilor, îmi place să-mi surprind mușchii”.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…