Monica Cismaru ∙ March 15, 2023 ∙ 4 min read

Jane Fonda rămâne, chiar și la 85 de ani, una dintre cele mai magnetice prezențe de la Hollywood, iar orice apariție de-ale ei nu poate trece neobservată; așa s-a întâmplat și recent, când acrița a fost invitată la emisiunea de succes The Late Show with Stephen Colbert, unde a fost prezentă pentru a-și promova cel mai recent film, comedia Moving On, în care joacă alături de Lily Tomlin, colega ei din serialul de succes Grace and Frankie.

jane fonda

Jane Fonda a fost dintotdeauna o apariție cochetă și a fost preocupată dintotdeauna de aspectul ei, pe care l-a menținut într-o formă de nota zece încă din tinerețe, când devenise un guru al fitnessului. Jane Fonda a fost diagnosticată recent cu Limfom non Hodgkin (LNH) , lucru care nu o împiedică să-și continue viața într-un mod la fel de activ cum a făcut-o și înainte de a cumplitul diagnostic.

jane fonda

Actrița acceptă cu seninătate trecerea timpului și susține că acesta este secretul unei vieți fericite. Aceasta adaugă că nu s-a simțit niciodată mai frumoasă ca la vârsta octogenară, dar că acordă o importanță majoră și îngrijirii personale. Fonda încă urmează o rutină de sport consistentă, în ciuda celorlalte afecțiuni de care suferă – are proteză de șold și de genunchi și a suferit numeroase operații la spate; în plus, suferă și de osteoartrită.

Actrița își păstrează o greutate constantă și printr-o alimentație atent concepută, cu produse bogate nutrițional, iar din când în când, își oferă plăcerea unei bucăți de ciocolată și încearcă să rămână activă și din punct de vedere profesional, dovadă fiind filmele pe care le lansează pe bandă rulantă.

jane fonda

”Dacă cineva mi-ar fi spus la 20 sau la 30 de ani că încă voi juca în filme la vârsta de 80 de ani, aș fi spus că este nebun! Nici măcar nu credeam că voi trăi atât. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în plus, nu-mi vine să cred, mă simt binecuvântată”.

Lily Tomlin și Jane Fonda

Întrebată de reporteri care este secretul aspectului ei tânăr la venerabila vârstă de 85 de ani ei, Jane Fonda a răspuns franc: ”Genele bune și banii”.

Fără să poată fi acuzată de falsă modestie sau de ipocrizie, actrița recunoaște că menținerea unui aspect fresh și tineresc nu poate fi obținut fără o mulțime de intervenții mai mult sau mai puțin invazive la doctorul estetician, cu multe tratamente cosmetice, în sesiuni cu antrenori personali și cu produse de skincare de lux. Pe scurt, Jane Fonda spune că fără toate aceste proceduri, care costă o mica avere lunar, nu te poți bucura de un aspect ca al ei. Astfel, Jane Fonda dă o palmă virtuală tuturor celorlalte actrițe mai tinere decât ea, care susțin că tinerețea și prospețimea sunt obținute cu ulei de măsline sau cu câte un produs cosmetic magic. Onestitatea dezarmantă a actriței vine să susțină zicala care circulă de ceva timp pe internet, potrivit căreia ”Nu ești urâtă, ești doar săracă”.

Foto: Hepta

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…