A List Magazine ∙ August 4, 2022 ∙ 3 min read

Jane Fonda este una dintre cele mai vizibile activiste dintre vedetele de la Hollywood și își face auzite cu fiecare ocazie opiniile legate de diverse cauze pe care le susține, iar cuvântul moderație este din ce în ce mai prezent în discursurile sale.

De curând, actrița în vârstă de 84 de ani a recunoscut că regretă decizia de a-și face un lifting facial și avertizează toate femeile cu privire la dependența pe care o pot da anumite proceduri estetice.

Cunoscută pentru rolurile sale în producții precum “Grace și Kelly”, “Soacra mea e o scorpie” sau “Klute”, Jane Fonda a declarat într-un interviu pentru revista Vogue despre liftingul facial la care a apelat și motivul pentru care nu ar repeta experiența.

“Mi-am făcut un lifting facial și m-am oprit pentru că nu vreau să arăt deformată. Nu sunt mândră de faptul că mi-am făcut unul”, a declarat actrița considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Cu toate ca a încercat o astfel de procedură de înfrumusețare, Jane nu recomandă femeilor să apeleze la astfel de intervenții deoarece considera că produc dependență, iar unele persoane pot ajunge la cealaltă extremă, în care, din dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic, ajung să și-l deformeze.

“Vreau ca tinerii să nu se mai teamă de îmbătrânire. Ceea ce contează nu este vârsta, nu este acel număr cronologic. Ceea ce contează este sănătatea. Am aproape 85 de ani, dar nu par atât de bătrână”, a explicat ea. “Să-i faci pe tineri să nu se mai teamă de bătrânețe, și să-i ajuți pe oameni să realizeze că doar pentru că au o anumită vârstă nu înseamnă că trebuie să renunțe la viață”. a mai spus starul.

Actrița din “Grace and Frankie”, serialul de succes difuzat de NETFLIX, a vorbit despre faptul că îmbătrânirea este un proces natural și că există modalități de a îmbătrâni sănătos și frumos, fără alte intervenții.

E foarte important să te păstrezi sănătos și fit, cu atât mai mult odată ce înaintezi în vârstă. Un trup tânăr se reface mult mai repede, dar când îmbătrânești și devii sedentar, o cauți cu lumânarea. Așa că cel mai important lucru, odată ce înaintezi în vârstă, e să te miști mereu, să faci plimbări, să-ți menții flexibilitatea, forța. Eu încă fac sport – fac exerciții blânde, le execut cu grijă și le fac pentru mine. Atât timp cât sunt sănătoasă, mă simt bine cu mine.”, spune actrița într-un alt interviu pentru presa americană.

FOTO: Hepta 

CITESTE SI:

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…