A List Magazine ∙ August 4, 2022 ∙ 3 min read

Jane Fonda este una dintre cele mai vizibile activiste dintre vedetele de la Hollywood și își face auzite cu fiecare ocazie opiniile legate de diverse cauze pe care le susține, iar cuvântul moderație este din ce în ce mai prezent în discursurile sale.

De curând, actrița în vârstă de 84 de ani a recunoscut că regretă decizia de a-și face un lifting facial și avertizează toate femeile cu privire la dependența pe care o pot da anumite proceduri estetice.

Cunoscută pentru rolurile sale în producții precum “Grace și Kelly”, “Soacra mea e o scorpie” sau “Klute”, Jane Fonda a declarat într-un interviu pentru revista Vogue despre liftingul facial la care a apelat și motivul pentru care nu ar repeta experiența.

“Mi-am făcut un lifting facial și m-am oprit pentru că nu vreau să arăt deformată. Nu sunt mândră de faptul că mi-am făcut unul”, a declarat actrița considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Cu toate ca a încercat o astfel de procedură de înfrumusețare, Jane nu recomandă femeilor să apeleze la astfel de intervenții deoarece considera că produc dependență, iar unele persoane pot ajunge la cealaltă extremă, în care, din dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic, ajung să și-l deformeze.

“Vreau ca tinerii să nu se mai teamă de îmbătrânire. Ceea ce contează nu este vârsta, nu este acel număr cronologic. Ceea ce contează este sănătatea. Am aproape 85 de ani, dar nu par atât de bătrână”, a explicat ea. “Să-i faci pe tineri să nu se mai teamă de bătrânețe, și să-i ajuți pe oameni să realizeze că doar pentru că au o anumită vârstă nu înseamnă că trebuie să renunțe la viață”. a mai spus starul.

Actrița din “Grace and Frankie”, serialul de succes difuzat de NETFLIX, a vorbit despre faptul că îmbătrânirea este un proces natural și că există modalități de a îmbătrâni sănătos și frumos, fără alte intervenții.

E foarte important să te păstrezi sănătos și fit, cu atât mai mult odată ce înaintezi în vârstă. Un trup tânăr se reface mult mai repede, dar când îmbătrânești și devii sedentar, o cauți cu lumânarea. Așa că cel mai important lucru, odată ce înaintezi în vârstă, e să te miști mereu, să faci plimbări, să-ți menții flexibilitatea, forța. Eu încă fac sport – fac exerciții blânde, le execut cu grijă și le fac pentru mine. Atât timp cât sunt sănătoasă, mă simt bine cu mine.”, spune actrița într-un alt interviu pentru presa americană.

FOTO: Hepta 

CITESTE SI:

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…