Monica Cismaru ∙ July 21, 2022 ∙ 3 min read

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump și mama a trei dintre copiii săi, a decedat subit săptămâna trecută, în urma unui atac de cord și a unei prăbușiri pe scări, la reședința sa din New York. Familia îndurerată a luat parte ieri, în formulă integrală, la înmormântarea care a avut loc în metropola americană, la capela Frank Campbell și apoi la Biserica Sf. Vincent Ferrer.

Ivana Trump și Donald Trump au fost căsătoriți din aprilie 1977 și până în martie 1992 și a avut trei copii – Ivanka, Don Jr și Eric Trump.

inmormantare ivana trump

La înmormântarea Ivanei Trump, care s-a stins la 73 de ani, au luat parte, pe lângă Donald Trump și copiii pe care i-a avut cu fosta schioare cehoslovacă, și actuala lui soție, Melania, alături de fiul lor în vârstă de 16 ani, Barron. De asemenea, și fiica din cea de-a doua căsătorie a lui Trump a venit la funeralii – Tiffany Trump, a cărei mama este Marla Maples, femeia pentru care Donald Trump a părăsit-o pe Ivana.

inmormantare ivana trump

La ceremonia de înmormântare au venit și nurorile și nepoții lui Donald Trump, dar și cea care a avut grijă de Ivana Trump până în ultima clipă.

La funeraliile Ivanei Trump au luat parte membrii familiei și apropiații, accesul s-a făcut pe bază de invitație, iar serviciul a fost descris ca o ”celebrare a vieții” în memoria răposatei.

inmormantare ivana trump

”Mama nu mi-a spus că o femeie poate face tot ce-și dorește – mi-a arătat acest lucru”, a spus în lacrimi unica ei fiică, Ivanka, la slujba de la biserică. La rândul lor, ceilalți doi fii ai răposatei, Don Jr și Eric Trump, au ținut cuvântări emoționante în memoria mamei lor. ”A fost frumoasă și deșteaptă. A fost întruchiparea visului american. A fost o adevărată forță a naturii, putea să întreacă pe oricine pe pârtiile de schi”, a spus Eric Trump, mezinul, care a adăugat că mama lor i-a crescut cu o mână de fier, dar cu o inimă de aur.

Donald Trump nu a luat cuvântul la funeraliile fostei sale soții. Biserica la care a avut loc slujba de înmormântare a fost decorată cu o mulțime de coroane din trandafiri roșii și cu lumânări puse în vase de sticlă. Lângă sicriu a fost amplasat un portret de-ale Ivanei, de când a apărut pe coperta publicației Vanity Fair.

Ivanka Trump i-a luat la înmormantarea buncii lor și pe cei doi fii ai ei, Joseph și Theo, dar prima ei născută, Arabella, a lipsit.

Trupul neînsuflețit al Ivanei Trump a fost îngropat la Trump National Golf Club din Bedminster, New Jersey.

Foto: Hepta

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…