Monica Cismaru ∙ February 1, 2023 ∙ 3 min read

Cel mai așteptat duo de pe marile ecrane este gata să se întâmple! Julia Roberts (55 de ani) și Jennifer Aniston (53 de ani), reginele comediilor de la Hollywood, vor juca în sfârșit împreună din nou într-un film, o comedie spumoasă cu întorsături de situație, după modelul producției de succes din 2003 –Freaky Friday, cu Jamie Lee Curtis și Lindsay Lohan, în care cele două interpretează roluri de mamă-fiică.

Cele doua mari actrițe de la Hollywood, Aniston și Roberts, vor apărea împreună într-un film scris și regizat de Max Barbakow. Producția se află în etapa preliminară și nu are încă un titlu, dar e sigur că vedetele își vor da replica una alteia în comedia a cărei intrigă se va baza pe schimbul de vieți dintre personajele interpretate de cele două actrițe.

Julia Roberts și Jennifer Aniston nu vo fi doar protagoniste în noul film, ci și producătoare, alături de o altă mare vedetă de la Hollywood, Margot Robbie (care nu va apărea în film).

Jennifer Aniston și Julia Roberts

Studiourile de producție s-au luptat pentru a pune mâna pe proiectul mult așteptat, iar castigator a fost Amazon Studios.

Comedia cu Julia Roberts și cu Jennifer Aniston se anunță a fi un succes încă din fașă – se pare că publicul este nerăbdător să vadă mai multe filme cu legendele Hollywood-ului din anii 90, cum sunt Aniston și Roberts. Studioul a fost încurajat și de recentul succes de casă Ticket to Paradise, cu George Clooney și Julia Roberts, o comedie realizată după rețeta clasică, cu actori populari. În plus, publicul se pare că ducea lipsa actrițelor consacrate, care au depășit vârsta de 50 de ani și care încă se bucură de popularitate și care ”le iau fața” vedetelor mai tinere prin experiența și charisma lor.

julia roberts
Julia Roberts și George Clooney, în Ticket to Paradise

Se pare că vedetele trecute de prima tinerețe aduc mai mult public la film și sunt la fel, dacă nu mai profitabile decât tinerele speranțe, iar acest lucru e dovedit de recentele succese ale unor actrițe precum Jennifer Coolidge (White Lotus), Michelle Yeoh sau Angela Bassett, care au primit nominalizări și trofee la cele mai importante premii din industria filmului.

jennifer aniston
Jennifer Aniston și Adam Sandler, în Murder Mystery 2

Julia Roberts și Jennifer Aniston au mai apărut împreună în filmul Mother’s Day, din 2016, iar perechea pe care o vor face în noua producție cu siguranță va fi apreciată de public și de critici deopotrivă.

Jennifer Aniston va apărea în curând în partea a doua a producției de succes Murder Mystery, de pe Netflix, alături de Adam Sandler, iar Julia Roberts are două proiecte în derulare- Leave the World Behind, care va apărea anul acesta, și Little Bee, care se află în stadiul de pre-producție.

Foto: Hepta

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…