Monica Cismaru ∙ June 15, 2022 ∙ 2 min read

Trei melodii noi, care nu au mai fost ascultate până acum, interpretate de George Michael, urmează să fie lansate la șase ani de la decesul artistului britanic.

Inițiativa lansării pieselor îi aparține fostului partener de compoziție si celui mai bun prieten al artistului, David Austin. Piesele au fost compuse înainte de moartea lui George Michael, care a survenit în ziua de Crăciun, în 2016.

george michael

David Austin este gata să lanseze cele trei melodii după ce a contribuit la realizarea unui documentar despre George Michael – Freedom Uncut, care prezintă viața celebrului artist dispărut prematur, la doar 53 de ani, din cauza complicațiilor de sănătate.

Documentarul despre viața lui George Michael va fi lansat pe data de 22 iunie, iar la realizarea acestuia a contribuit însăși vedeta, înainte de moartea sa fulgerătoare. Filmul spune povestea carierei lui, cu propriile sale cuvinte, iar melodiile sunt incluse în proiect alături de piesa This Is How, care a apărut postum, în 2019.

george michael

David Austin abordează și subiectul unui turneu cu holograma lui George Michael, lucru despre care spune că nu se va întâmpla niciodată. Discuțiile legate de crearea unei holograme cu reprezentația lui George Michael a piesei Fastlove au tot avut loc, de la Royal Albert Hall, dar aceste planuri au fost abandonate deoarece s-a considerat că tehnologia actuală nu-i va face nicio favoare răposatului artist, chiar dacă mai multe vedete, în viață sau nu, au apelat la această modalitate tehnologică de a susține concerte, cum ar fi ABBA sau Roy Orbison.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…