Formația ABBA, sau, mai bine zis, hologramele componenților trupei – Anni-Frid Lyngstad,76 de ani, Björn Ulvaeus, 76 de ani, Benny Andersson, 75 de ani și Agnetha Fältskog, 71 de ani, vor purta outfituri digitale create de Dolce & Gabbana pentru concertele programate în luna mai și iunie la Londra.

Avatarurile membrilor trupei vor apărea astfel pe scena ABBA Arena de la Londra, la 50 de ani de la înființarea trupei suedeze.

ABBA a revenit anul trecut cu un nou album, după o pauză muzicală de 40 de aniî n componența consacrată. Albumul lansat de ei, Voyage, a urcat pe primele poziții în topurile muzicale încă din prima săptămână de la apariție.

abba

Voyage a fost cel mai rapid vândut album al anului 2021, iar ABBA a depășit-o chiar și pe Adele, una dintre cele mai de succes cântărețe din ultimii ani. ”Ne bucurăm foarte mult că fanii noștri au apreciat noul nostru album, a fost o adevărată bucurie să lucrăm din nou împreună”, au declarat membrii trupei ABBA.

Primul concert în care vor apărea pe scena hologramele componenților trupei ABBA va avea loc pe 27 mai, la Londra, iar membrii formației vor apărea pe o scenă futuristă concepută special pentru concertele lor. Pe lângă Dolce &Gabbana, și alți deigneri de marcă vor semna ținutele pentru avatarurile ABBA. Hologramele se vor mișca pe baza unor scheme înregistrate în prealabil de membrii trupei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts