jasmine tookes mireasa

Modelul Victoria’s Secret, Jasmine Tookes (30 de ani), s-a căsătorit săptămâna trecută cu directorul piețe internaționale Snapchat, Juan David Borrero (31 de ani), într-o ceremonie de poveste, organizată în țara natală a mirelui, Ecuador.

Mireasa a purtat o rochie impresionantă, creată special pentru ea de Zuhair Murad – o ținută din voal, dantelă și matase, cu o trenă lungă, detașabilă, realizată din zeci de metri de material.

jasmine tookes mireasa

jasmine tookes mireasa

La nunta lui Jasmine Tookes, unul dintre cele mai apreciate modele la ora actuală, au luat parte și colegele ei de breaslă, mai multe modele Victoria’s Secret, printre care Lais Ribeiro, Shanina Shaik, Kelsey Merritt, Sara Sampaio și Josephine Skriver.

Mirele a purtat un costum negru, la două rânduri de nasturi, creat de Armani.

nunta jasmine tookes

nunta jasmine tookes

Tot nu-mi vine să cred că trăiesc o poveste alături de tine, @juandavidborrero. Sunt oficial Doamna Borrero”, a scris Jasmine Tookes pe Instagram, unde a publicat mai multe fotografii de la nunta ei.

jasmine tookes mireasa

Modelul a povestit că a știut imediat după prima defilare pentru Zuhair Murad că vrea ca designerul să-i facă rochia de mireasă. ”I-am trimis ideile mele și mi-a creat cea mai frumoasă rochie pe care am văzut-o”, a mai spus Tookes, care a adăugat că atât ea cât și mirele și-au dorit ținute clasice, rafinate pentru ziua cea mare.

jasmine tookes mireasa

jasmine tookes mireasa

Jasmine Tookes și David Juan Borrero s-au logodit fix cu un an înainte de nunta lor din Ecuador. Cei doi s-au cunoscut în 2016, prin intermediul joburilor – aplicația Snapchat tocmai lansa o noua opțiune, Group Stories, iar Borrero a apelat la Jasmine și la prietenii ei pentru promovare. Imediat după prima întâlnire de afaceri, Juan a invitat-o în oraș, și de atunci au rămas împreună, a povestit Jasmine Tookes. 

 

Foto: Instagram, Vogue, Mariuxi Pogo

Related Posts