De ce a fost anulat show-ul Victoria’s Secret

victoria's secret

Acum ceva vreme, prezentările de modă Victoria’s Secret erau un adevărat spectacol, o paradă de „îngeri“ pe care am ajuns, în timp, să-i cunoaștem bine – de la modelele din garda veche precum Heidi Klum, Tyra Banks la Adriana Lima, Gisele Bundchen, Candice Swanepoel sau Alessandra Ambrosio până la Shanina Shaik, Gigi Hadid, Barbara Palvin, din noua generație etc. Iar zilele acestea, aflăm că show-ul Victoria’s Secret nu va avea loc. Motivul? Audiența scăzută a show-ului și review-urile negative pe care compania le-a primit în ultimii ani, așa cum a declarat joia trecută L Brands, compania-mamă Victoria’s Secret.

Existau zvonuri despre anularea show-ului încă din mai, când Wall Street Journal a scris despre decizia CEO-ului L Brands, Les Wexner, de a regândi tradiționalul show VS, dintr-un memo intern pe care l-a trimis angajaților.  

Încă nu sunt declarații oficiale cu privire la reluarea prezentării de modă, însă directorul financiar L Brands, Stuart Burgdoerfer, a declarat că show-ul „a fost o parte foarte importantă în construirea brandului și o realizare de marketing remarcabilă. Ne gândim cum să îmbunătățim poziționarea mărcii și cum să comunicăm cel mai bine asta clienților.”

Show-ul Victoria’s Secret a fost televizat prima oară în 1995, iar anul acesta ar fi ajuns la a 24 ediție, anunțul venind pe fondul unei perioade dificile pentru brand, care a înregistrat o scădere a vânzărilor în ultimii – vânzările au scăzut cu 7% în ultimul trimestru, comparativ cu o scădere de 2% în aceeași perioadă de timp, anului trecut, conform Time. 

Foto: hepta.ro