A List Magazine ∙ November 1, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 2-8 noiembrie 2020.

Berbec

O săptămână în care ești înconjurat de multă lume bună. Discuții ample, informații utile pe termen lung, propuneri de colaborare, rediscutarea și lămurirea unor termene și a unor condiții legate de colaborări vechi. Se vor evidenția și călătoriile pe distanțe scurte, mai ales pentru a ajuta pe cineva drag. Acasă, în familie este o atmosferă plăcută, încărcată de nostalgia copilăriei și a locurilor natale. Sunt momente favorabile pentru treburi gospodărești și pentru a relaționa cu memebrii familiei. Controlează-ți tendința de a-ți provoca pe ceilalți din te miri ce. Persoanele dragi, prietenii apropiați, rudele, partenerul de viață, colaboratorii din mediul profesional se pot retrage din intercațiunea cu tine, deoarece ești prea combativ și vrei ca lucrurile să se desfășoare doar cum și când vrei tu. La finalul săptămânii, relaxează-te și distrează-te cu un hobby.

Taur

În primele zile ale săptămânii este vorba despre bani, în speță despre veniturile pe care le obții din munca proprie. Se pare că în urma diversificării sau restrângerii activității profesionale de la locul de muncă se vor modifica, favorabil, salarizarea, condițiile de muncă și relațiile colegiale. Pe de altă parte, este vremea marilor schimbări economico-financiare, așa încât adaptează-te rapid și corect. Poate intra în discuție și abordarea unei forme de instruire pe termen scurt, ce ar fi necesară în dezvoltarea profesională. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt agreabile, însă evită să te lași prins în dramele altora. Unii vor veni spre tine, cu scopul de a te împovăra cu problemele lor, iar tu ar fi bine să-i respingi clar. Călătoriile pe distanțe scurte se vor evidenția în a doua parte a săptămânii, fie pentru a rezolva chestiuni personale, fie pentru a vizita pe cineva drag. La sfârșitul săptămânii casa și familia sunt subiectele principale.

Gemeni

Începi săptămâna cu forțe proaspete, astfel că vei fi remarcat în peisajul cotidian, chiar dacă desfășori activități mărunte. Pentru că relațiile cu persoanele dragi, copii și persoana iubită, se îmbunătățesc mult, și starea ta de spirit se va modifica vizibil. Vei avea suficient discernământ să emiți păreri bune și să găsești soluții viabile pentru toate situațiile cu care ai de-a face și care până nu demult, păreau foarte încâlcite. Apar noutăți financiare, probabil primirea salariului, un favor deosebit sau o primă neașteptată de la locul de muncă. În aceste zile poți afla informații prețioase legate de salarizarea și condițiile de muncă din domeniul în care lucrezi sau intenționezi să lucrezi. Pe de altă parte, vor apărea și cheltuieli necesare traiului cotidian, însă te poți orienta și spre achiziționarea unor bunuri scumpe și utile pe termen lung. În weekend este rost de dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, însă și de călătorii pe distanța scurte.

Rac

Ești destul de puțin vizibil în mediul înconjurător în primele zile ale săptămânii. Ai nevoie de liniște, odihnă, detașare de forfota cotidiană, de a sta de vorbă cu tine însuți. Sunt momente bune pentru a regândi planurile personale și profesionale. Din culisele profesionale vei afla informații prețioase și foarte utile pe termen lung. Membrii familiei îți vor susține toate demersurile tale, fie că este vorba despre planul personal, fie că este vorba despre cel profesional. Totul este să te decizi tu repede și bine, astfel încât să profiți de oportunitățile ce se vor ivi, când și cum te aștepți mai puțin. Evită să povestești oricui îți iese în cale, ceea ce intenționezi să faci sau la ce concluzii ajungi în aceste zile. Vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete la mijlocul săptămânii și vei fi primit cu brațele deschise de către ceilalți. În weekend se întrezăresc câștiguri, dar și cheltuieli. Probabile oferte bune de colaborare pe termen lung.

Leu

Remarcabile sunt relațiile cu prietenii la începutul acestei săptămâni. Dezbaterile avute cu prietenii, însă și cu diverse persoane din mediul socio-profesional îți vor aduce informații utile pe termen lung. Totul este să ai răbdare să asculți și să accepți opiniile și sfaturile celorlalți. Tendința de a vorbi mult, agresiv și ținând cont numai de tine este păguboasă. Controlează-ți și ordonează-ți gândurile, apoi alege atent vorbele și gesturile față de ceilalți! Unii chiar vor să te ajute sincer, iar prin felul în care te manifești și comunci poți îndepărta chiar și pe cel mai pasionat iubit sau pe cea mai răbdătoare persoană din jurul tău. Pe la mijlocul săptămânii vei avea nevoie de odihnă. Sunt șanse bune de îmbunătățire a sănătății, însă din nou trebuie să ai răbdare. Pe de altă parte, se conturează schimbări profesionale de mare anvergură. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, revenind strălucitor pe scena vieții cotidiene.

Fecioara

Săptămâna începe cu multă forfotă în sfera profesională, mai ales la capitolul relații cu șefii și cu autoritățile. Sunt probabile dialoguri profesionale importante, ale căror efecte le vei resimți pe termen lung. Ceea ce se petrece în mediul profesional în care activezi este greu de înțeles sau de acceptat acum. Abia privind retrospectiv, peste ani și ani, vei înțelege ce s-a petrecut cu adevărat în această perioadă de mari trasformări planetare. Rostul acestor modificări socio-profesionale este benefic și stă în puterea ta să te adaptezi rapid la ceea ce se prefigurează încet, sigur și discret în culisele profesionale. Ești înconjurat de prieteni serioși, dornici să-ți fie alături și să te sprijine în toate demersurile tale personale și profesionale. Unii îți pot propune implicarea în proiecte interesante, însă cam neatrăgătoare pentru tine la prima vedere. Spre finalul săptămânii vei avea suficient răgaz, să te gândești pe îndelete la toate evenimentele din ultima vreme.

Balanța

Perioadă favorabilă pentru tine. Starea ta de spirit se va schimba vizibil și vei reveni la manierele tale agreabile și plăcute. Strălucești în mediul înconjurător, vorbești bine, frumos, cu vorbe și gesturi alese. Însă, uneori poți vorbi prea mult despre tine și intențiile tale, aspect neindicat, deoarece te expui prea mult. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru revizuirea garderobei, aranjarea înfățișării, însă și pentru niscai achiziții de tipul mofturi personale. Se deschid culoare favorabile de câștig din munca proprie, astfel că ți se vor îmbunătăți veniturile. Fii prudent, însă în privința aspectelor financiare comune cu partenerul de viață sau colaboratorii deoarece sunt posibile neplăceri. Dorință de rafinare sufletească, planuri de călătorii, activarea proceselor de învățare-evaluare. Ești în vizorul șefilor și al persoanelor oficiale. Persoanele din mediul profesional îți pot oferi sfaturi deosebite.

Scorpion

La începutul săptămânii apar provocări financiare comune cu alții. Sunt zile bune pentru achitarea datoriilor restante sau pentru a lămuri și rezolva situația unor bani sau a unor bunuri pe care le folosești în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Aranjamentele secrete, departe de ochii și urechile celorlalți, mai ales acelea care au de-a face strict cu tine și cu treburile tale personale sunt bine susținute. Astfel, poți rezolva situații financiare și profesionale blocate de multă vreme. Acum, ca prin minune se vor rezolva lucrurile, mai ales dacă accepți sfaturile unui prieten de taină. Se vor ivi și aspecte legate de călătorii sau de a relaționa cu străinătatea, sub diverse forme: pentru a lucra în străinătate sau cu parteneri străini ori pentru a învăța în instituții străine. La finalul săptămânii, vei fi în centrul atenției familiei, dar și a persoanelor de la locul de muncă.

Săgetător

Relațiile parteneriale îți deschid săptămâna prin discuții și acțiuni importante. Sunt șanse bune de a se debloca situațiile parteneriale, de a ajunge la un consens atât cu partenerul de viață, cât și cu colaboratorii. Ar fi bine să analizezi pe îndelete, să decizi, dar să acționezi în săptămânile următoare, deoarece factorul neprevăzut îți poate juca feste. Vor interveni în aceste zile și cheltuieli de tot felul. Impresionat de vorbele sau gesturile celor dragi, este posibil să le plătești datoriile, dar și mofturile. Selectează prioritățile și ocupă-te mai întâi de interesele tale personale și profesionale. Se prefigurează noi culoare de câștig din munca desfășurată la un loc de muncă. Chiar dacă acum, situația financiară este incertă, confuză și greu de înțeles sau de acceptat, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. La finalul săptămânii îți sunt de bun augur activitățile culturale, dar și călătoriile. Vești din și despre străinătate.

Capricorn

Ai multe de făcut în primele zile ale săptămânii, atât la serviciu, cât și acasă. Chiar dacă sunt activități de rutină sau minore, dincolo de aparențe se prefigurează direcții profesionale noi și de bună calitate pe termen lung. La prima vedere pare totul anost, incert și deloc interesant, însă ai încredere și muncește corect, deoarece răsplata va veni la momentul potrivit. Sănătatea este vulnerabilă și poate fi nevoie de sprijinul celor dragi pentru a te ajuta să duci la bun sfârșit ceea ce ai de făcut. Relațiile parteneriale se activează pe la mijlocul săptămânii. Discuții importante cu partenerul de viață, însă și în colaborările profesionale vor interveni noutăți. Unele dintre aceste relații se pot destrăma. Pentru că tu îți remodelezi din temelii personalitatea, felul de a fi și de a te raporta la tot ce te înconjoară, sunt puține relațiile care vor rezista în timp. Acasă, în familie, atmosfera este tensionată, bine fiind să ții cont de membrii familiei. În weekend apar cheltuieli.

Vărsător

Relațiile sentimentale sunt foarte active în primele zile ale săptămânii. Este posibil să privești cu alți ochi, relația cu persoana iubită, însă și relația cu copiii. Pe de altă parte, dorința de distracții, de aventuri, de a te juca este mare și ușor de satisfăcut. Totul este să păstrezi măsura și să-i antrenezi și pe cei dragi, atât cât sunt dispuși și ei să se implice alături de tine în diverse jocuri amuzante sau peripeții inedite. Sunt momente bune și pentru a te ocupa de un hobby, care va lua amploare pe termen lung. La serviciu se animă atmosfera pe la mijlocul săptămânii. Apar sarcini de lucru noi, însă și schimbări în regimul muncii sau în relațiile profesionale. În culisele profesionale se prefigurează schimbări de anvergură. Este bine să selectezi prioritățile, întrucât energia vitală este fluctuantă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Relațiile parteneriale te vor solicita în weekend.

Pești

Membrii familiei te solicită la începutul săptămânii fie pentru a-i ajuta la treburile gospodărești, fie pentru a le rezolva problemele personale. Sunt zile favorabile dialogurilor familiale, astfel că se poate ajunge la un consens, atât în ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor locative, cât și în privința aspectelor legate de moșteniri și bunuri patrimoniale. De asemenea, tema banilor comuni, a investițiilor comune poate fi abordată cu succes. Pe la mijlocul săptămânii se întrezăresc situații plăcute în relațiile sentimentale. Există și niscai nori, însă cu puțin efort și bunăvoință vei împăca pe toată lumea dragă ție. Antrenează-i pe cei dragi în activități de tipul hobby. Este rost de multă muncă la finalul săptămânii, atât acasă, cât și la serviciu. Sunt posibile divergențe de opinii în relațiile profesionale. Prudență, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…