A List Magazine ∙ April 1, 2024 ∙ 6 min read

Astrologul Anca Stoica ne-a pregătit horoscopul acestei săptămâni. Află previziunile astrale ale primelor zile din luna aprilie!

Berbec   

Foarte important este segmentul profesional și imaginea ta în ochii altora. Se conturează schimbări în cadrul colectivului de lucru în care activezi, discuții cu șefii și autoritățile, responsabilități profesionale noi. Există și aspecte care se petrec în umbră, astfel că este puțin probabil să înțelegi, pe deplin, însemnătatea lor. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni. Distracții, aventuri, planuri de vacanță, dar și discuții importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se întrezăresc la orizont alături de colegi și de prieteni. 

Taur  

Gândurile îți sunt luminate de idei deosebite. Spiritualitatea capătă noi valențe pentru tine, deoarece ești influențat de raze astrale benefice. Sunt zile bune pentru a-ți redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a te apropia de cele sfinte și pentru a-ți trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum încolo călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung, însă deocamdată este vorba despre planuri în acest sens. A doua parte a săptămânii îți aduce forfotă socioprofesională. Senzația că te afli pe o scenă și multă lume te privește și ascultă va fi la cote mari.

Gemeni 

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, în speță pe situația banilor și bunurilor comune cu alții. Apar șanse de a studia obiectiv acest segment de viață și activitate. Sunt posibile câștiguri prin intermediul altora, lămuriri și rezolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii ascunse demult. Începând de Miercuri și până la finele săptămânii este rost de planuri de călătorie, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă te poți gândi și la abordarea unor studii personale sau profesionale. Apare tendința de a socializa mai mult decât de obicei.

Rac   

Săptămâna este importantă în plan relațional, întrucât se deschid oportunități de colaborare sau de implicare într-o relație de cuplu. Orice relație partenerială se va reconfigura, bine fiind să-ți stabilești termenii și condițiile în care vrei să se desfășoare de acum încolo toate acestea. Influențele astrale din aceste zile te ajută să pui ordine și disciplină în activitățile comune cu ceilalți. Evită exagerările și așteptările prea mari de la alții! De Miercuri apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaționa cu instituțiile financiare. 

Leu 

Se conturează schimbări în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Apar posibilități de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informații, au loc discuții, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu. În a doua parte a săptămânii, se vor evidenția relațiile parteneriale, atât cea cu partenerul de viață, cât și cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Evită să vorbești prea mult despre tine și planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta. Cheltuieli comune cu alții, achitarea facturilor și datoriilor.

Fecioara 

Interesant este capitolul amoros. Se întrezăresc noutăți, fie într-o relație sentimentală veche, fie se conturează una nouă, cu șanse de a se desfășura pe termen lung. Conjuncturile astrale din aceste zile îți vor spori creativitatea, reușind să-i uimești pe cei dragi cu ideile tale strălucite. Distracții și aventuri la cote mari. Fii prudent și păstrează măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidențiază activitatea profesională și sănătatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind să-ți dozezi eforturile corespunzător. Chestiuni parteneriale delicate.

Balanța 

Evenimentele principale ale săptămânii se află în planul personal, familial și domestic. Sunt șanse pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, dar și pentru schimbări importante în spațiul locativ. Ține cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează și reprezintă fundamentul a tot ce dorești să realizezi în viitor. A doua parte a săptămânii te îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. Prudență și discernământ în toate! Sănătatea devine vulnerabilă pe întregul organism. 

Scorpion 

Sunt importante relațiile cu anturajul apropiat. Se conturează oportunități de a-ți îmbunătăți mentalitatea, comunicarea și relațiile cu cei din jur. De asemenea, sunt șanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale și profesionale. Talentele oratorice îți vor fi evidențiate și apreciate, ca de altfel și ideile pe care le prezinți cu emfază. Însă, dozează-ți debitul verbal și alege cu grijă vorbele. A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodărești și dialogurilor familiale. Activități comune cu cei dragi.  

Săgetător 

Începi săptămâna în forță, dornic de a muta munții din loc. Atenția îți va fi atrasă de segmentul financiar, care va cunoaște modificări benefice. În primele zile ale săptămânii se pare că vei primi anumite sume bani, salariul o primă, cadouri sau diverse favoruri și recompense dinspre locul de muncă. Se deschide o nouă etapă de câștig din activitatea profesională. Evită cheltuielile și chibzuiește atent fiecare achiziție! Spre finalul săptămânii se conturează călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. 

Capricorn 

Zile importante pentru tine, întrucât se conturează oportunități de a te dezvolta din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață cu totul noi. Beneficiezi de o susținere astrală deosebită, astfel că folosește tot ce ți se oferă. Renunță la obiceiuri toxice, la idei și planuri neproductive. Mulți vor dori să afle secretul strălucirii tale, însă îți va fi greu să explici ceea ce trăiești. Spre sfârșitul săptămânii apar îmbunătățiri financiare, lucru care te va bucura mult. 

Vărsător 

Ești preocupat mai mult de nevoile tale sufletești și faci totul în așa fel încât să treci neobservat. Contextul astral din aceste zile îți aduce deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor în care ești implicat sau vei fi cumva, în unele viitoare. Rezervă momente numai pentru tine și scrie totul într-un jurnal. Îți va fi de mare folos la momentul potrivit. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult. Începând de Joi te vei simți excelent, implicându-te în tot soiul de activități.

Pești  

Relațiile cu prietenii capătă valențe noi, fiind influențate de razele astrale din aceste zile. Sunt momente favorabile în care vei observa clar cine îți este loial și cine stă pe lângă tine doar pentru interese personale meschine. A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorință de interiorizare și accentuarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi. Odihnește-te, ia în serios semnale și nevoile organismului, dar urmează și sfaturile specialiștilor în sănătate. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu cei dragi. 

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…