A List Magazine ∙ April 1, 2024 ∙ 3 min read

Universul UNTOLD este unul plin de magie, energie pozitivă și experiențe memorabile, iar designerii pot colora această lume prin creații vestimentare, colecții capsulă, design de obiect, încălțăminte, bijuterii, make-up, accesorii. UNTOLD și Neversea caută designeri, creatori de stil, artiști talentați și îndrăzneți pentru Fashion Village.

TU poți face parte din magie!

Fashion Village UNTOLD, este locul perfect pentru inspirație, fantezie, imaginație dar și pentru cele mai îndrăznețe concepte creative și pentru look-uri care transformă obișnuitul în extraordinar.

Ne dorim ca fiecare participant din povestea UNTOLD sa devina un personaj care scrie impreuna cu noi povestea acestui univers magic. Cu talentul și autenticitatea artiștilor de la Fashion Village cu siguranta vom reuși să creăm ținute diverse și look-uri extravagante de festival. Cei care vor, ca prin conceptele lor creative, să intre în universul UNTOLD se pot înscrie în perioada 28 martie – 26 aprilie 2024, accesând acest link: https://forms.monday.com/forms/15e15296aa485653584086c53968f8e9?r=use1

NEVERSEA găzduiește un spațiu dedicat în festival, unde cei mai funky designerii din România, makeup artiști de renume, hairstyliști profesioniști, dar și mulți alți vendori din zona de fashion, design & beauty se reunesc pentru a le oferi fanilor festivalului o experienta de neuitat cu produse speciale din care pot alege, astfel încât apariția lor la festival să fie una de neuitat.  

Artiști stradali, dansatori, acrobați, show-uri de lumini, artificii spectaculoase, butaforie specială și multe alte surprize vor completa tabloul de festival. Un element central în povestea de vară de la malul Mării Negre sunt festivalierii, care timp de 4 zile și 4 nopți aleg cele mai îndrăznețe ținute, coafuri, machiaje și accesorii, pentru a-și contura stilul de festival, deloc de neglijat. 

Toți cei interesați sunt invitați de organizatori să se înscrie în perioada 28 martie – 26 aprilie 2024, accesând acest link: https://forms.monday.com/forms/e346f7d4bd23c66847f9943a1821df7b?r=use1/.

Fashion Village este o inițiativă UNTOLD Universe, prin care organizatorii susțin și promovează talentul și autenticitatea designerilor din România, printr-un fashion-hub în interiorul festivalului și o oportunitate de interacțiune directă între fani și designeri. Detalii suplimentare sunt disponibile și pe site-urile oficiale https://untold.com/ și https://neversea.com.

Anul acesta, UNTOLD va avea loc între 8 și 11 august, în Cluj-Napoca. Pentru cel de-al nouălea capitol al legendei UNTOLD, cele patru zile și patru nopți de festival vor oferi experiențe memorabile, cu un lineup impresionant în care sunt incluși artiști și DJ de top la nivel global: Sam Smith, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, dar și cei mai mari DJ underground: Carl Cox, Solomun și FISHER.  Nume noi vor fi anunțate în curând.

În 2023, peste 420.000 de fani din peste 100 de țări ale lumii s-au bucurat de muzică, libertate și de emoții de neuitat în universul UNTOLD.

Neversea va avea loc între 4-7 iulie, în Constanța, iar cea de-a șasea ediție va include momente speciale, cu un lineup spectaculos care urmează să fie anunțat în curând.

Neversea este festivalul experiențelor unice și al amintirilor de neuitat. 

Cele patru apusuri și patru răsărituri de NEVERSEA sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, acestea sunt momentele în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 5 ediții Neversea, peste 1.2 milioane de fani s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul Mării Negre.

CONTACT

Ioana Chereji, 

Head of Communication: 

ioana.chereji@untold.com

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…