brad pitt george clooney

Doi dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, George Clooney (60 de ani) și Brad Pitt (57 de ani), vor apărea pentru a șasea oară împreună într-un film, de data aceasta într-un thriller produs de Jon Watts, cel care a regizat și seria ”Spider-Man”.

Încă nu se cunoaște titlul noului film în care vor apărea cei doi actori, dar deja diversele canale de streaming și studiouri – Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM și Warner Bros. se bat pentru a obține drepturile de difuzare.

brad pitt george clooney

În realizarea filmului se vor implica și casele de producție ale celor două staruri, Smokehouse Pictures și Plan B Entertainment.

Jon Watts va scrie, regiza și produce thrillerul cu Clooney și Pitt, în care cei doi actori vor interpreta rolurile unor ”lupi singuratici” angajați pentru același job.

brad pitt george clooney

George Clooney și Brad Pitt nu sunt numai buni colegi pe platourile de filmare, ci și prieteni apropiați în viața reală și au mai jucat împreună în filme precum seria Ocean’s 11, Burn After Reading, Confessions of a Dangerous Mind, His Highness Hollywood. Pentru noul lor film, Pitt și Clooney ar putea primi fiecare câte 20 de milioane de dolari.

Jon Watts (40 de ani) este un regizor aflat în plină ascensiune – din portofoliul său fac parte producții precum Spider-Man: Far from Home, Spider-Man: No Way Home, dar și filmul Fantastic Four, aflat în producție.

Related Posts