George și Amal Clooney vor să se mute în Sudul Franței

george clooney sudul frantei

George și Amal Clooney au pus ochii pe o proprietate în Sudul Franței, care dispune și de o podgorie, de o livadă de măslini și de teren de tenis. Clădirea istorică pe care vor s-o cumpere George și Amal e amplasată în localitatea medievală Brignoles, provincia Var, și se află în apropierea castelului deținut de Brad Pitt, Château Miraval, din Correns. De asemenea, casa se află la doar o oră distanță de Saint Tropez.

Cuplul Clooney e gata să plătească aproape 8 milioane de dolari pentru noua reședință, denumită Domaine de Canadel, care e dotată cu piscină, teren de tenis, pogdorie, lac artificial și plantație de lavandă.

george clooney sudul frantei

george clooney sudul frantei

Amplasată pe o suprafață de 172 de hectare, casa care datează din secolul al 18-lea are două etaje și a fost renovată din temelii în anii ’90 de celebrul arhitect Bruno Lafourcade. Conacul este înconjurat de grădini cu vegetație luxuriantă și dispune și de o clădire mai mică dedicată angajaților care se ocupă de întreținere și de livadă de măslini.

george clooney sudul frantei

george clooney sudul frantei

Prirmarul din Brignoles, Didier Brémond, a confirmat că familia Clooney va cumpăra casa. George Clooney caută, înainte de toate liniște, și nu neapărat un domeniu viticol. A cumpărat această proprietate pentru relaxare și odihnă.” Se pare că George și Amal Clooney au achiziționat casa din Sudul Franței de la un cuplu australian.

george clooney sudul frantei

george clooney sudul frantei

Anunțul cumpărării noi propietăți din sudul Franței vine odată cu aniversarea de 60 de ani a lui George Clooney, de pe 6 mai. Actorul a declarat recent că nu e deloc încântat de trecerea anilor, dar a glumit pe această teă și a spus că se poate și mai rău. ”În ceea ce privește faptul că împlinesc 60 de ani, nu sunt încântat de asta, dar e mai bine decât să fiu mort, așa că mă resemnez, n-am decât două opțiuni”, a glumit vedeta.

George Clooney și soția lui, Amal (43 de ani) au gemeni în vârstă de trei ani, Ella și Alexander, și locuiesc în prezent în Marea Britanie, lânga Londra. De asemenea, George Clooney mai deține reședințe la Los Angeles, New York și la Lacul Como, lângă Milano.

Foto: Hepta, Leading Estates of the World

Categorii Lifestyle