Monica Cismaru ∙ May 13, 2022 ∙ 3 min read
”Nimeni n-o pune pe Baby la colț” este replica celebră din filmul- cult Dirty Dancing, lansat în 1987, în care au jucat Patrick Swayze și Jennfer Gray.

Filmul care a îmbinat perfect dansul, dragostea și drama va avea parte de o continuare, din care va face parte și protagonista din producția originală. Din păcate, filmul este vitregit de prezența fermecătorului Patrick Swayze, care a decedat în 2009 din cauza unui cancer pancreatic, la doar 57 de ani.

dirty dancing

Jennifer Gray, interpreta personajului Baby – Frances Houseman, va figura și ca actriță și ca producător al sequel-ului Dirty Dancing, care va fi regizat de Jonathan Levine. ”Fanii nu trebuie să-și facă griji că producția lor preferată va fi stricată de această continuare”, spune regizorul, care a semnat și scenariul, alături de Elizabeth Chomko.

”Dirty Dancing a fost unul dintre filmele mele favorite și nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să regizez acest sequel. Când am scris scenariul, m-am îndrăgostit de personajele (noi și vechi) din universul din Catskills, New York, dar și de muzică, care va varia de la melodii din producția originală și până la hip hop din anii ’90. De-abia aștept să colaborez cu Jennifer pentru a ajuta și generația actuală să cunoască aceasta frumoasă poveste de dragoste în care se îmbină dansul și dragostea pe fundalul verii. Fanilor filmului orginal le promit că nu le vom strica copilăria. Vom aborda această misiune cu sofisticare, ambiție și, mai presus de toate, cu dragoste”, spune regizorul.

jennifer gray
Jennifer Gray

Actiunea filmului va fi plasată în anii ’90 de data aceasta, spre deosebire de perioada anilor ’60 din filmul original. Jennifer Gray va relua rolul lui Baby (Frances Houseman), iar producătorii încearcă să găsească o soluție prin care să includă totuși în film prezența lui Patrick Swayze, într-o formă sau alta și deja sunt în discuții cu urmașii actorului pentru a cădea de acord cu privire la acest lucru. Conform celor mai recente zvonuri, se pare că Jennifer Gray îl vizează în rolul principal masculin pe Harry Styles.

Despre restul distribuției nu se știe încă nimic, dar veștile vor continua sa curga odata ce vor incepe filmarile, spre sfarsitul acestui an. Sequelul ”Dirty Dancing” ar urma să fie lansat în cinematografe în 2024.

În producția originală ”Dirty Dancing” au mai jucat Kelly Bishop (Gilmore Girls), Jane Brucker, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes și Max Cantor.

Filmul a avut premiera oficială la Festivalul de Film de la Cannes și, odată lansat în cinematografe, a doborât recordul de audiența și a devenit apoi și primul film care a vândut peste un milion de casete video în întreaga lume. Pe lângă povestea filmului, și coloana sonoră a fost un succes răsunător – muzica a câștigat mai multe discuri de platină, Oscarul pentru Cel mai bun cântec original, Globul de Aur și un Grammy pentru cea mai bună prestație pop – “(I’ve Had) The Time of My Life”, interpretat de Bill Medley și de Jennifer Warnes.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …