Kevin Spacey (62 de ani) este reprimit în lumea bună a filmului după ce, timp de cinci ani, a fost exclus din cercurile cinematografice din cauza unui scandal sexual izbucnit în 2017.

Actorul a fost acuzat de hărțuire sexuală și a fost înlăturat atunci din distribuția serialului al cărui protagonist era, House of Cards, dar din alte alte producții pe care le avea în derulare.

kevin spacey

Acum, se pare că păcatele actorului au fost trecute cu vederea, iar acesta face parte din distribuția unui nou proiect ambițios- ”1242 – Gateway To The West”, în care va juca alături de Eric Roberts, Christopher Lambert și de Terence Stamp. Filmul este o coproducție britanico-ungaro-mongolă și prezintă povestea fiului lui Ginghis Han – Batu Khan, care a fost ales conducător al teritoriului vestic al Mongoliei.

Batu Khan a fost un comandant militar iscusit, care a câștigat bătălii din China și până în Persia și căruia i s-a acordat responsabilitatea de a invada Europa. Totuși, în 1242, Batu Khan este confruntat de un om profund spiritual, iar destinul său este legat și de un castel din Ungaria, elemente ce stopează invazia sa în Europa și care îi provoacă decăderea. Filmările vor începe în această toamnă în Ungaria și în Mongolia, iar regia filmului va fi semnată de maghiarul Peter Soos.

kevin spacey

Kevin Spacey va interpreta unul dintre rolurile principale din drama istorică 1242 – Gateway To The West. Anul trecut, actorul a colaborat cu actorul și regizorul italian Franco Nero pentru filmul The Man Who Drew God, care prezintă povestea unui artist orb ce pictează oamenii după vocea lor și care este acuzat pe nedrept de abuz sexual asupra unui copil. Rolul principal a fost interpretat de Franco Nero, în timp ce Spacey a avut un rol minor ca detectiv de poliție. Filmul în care joacă și Faye Dunaway nu a fost încă lansat.

Procesul de hărțuire sexuală împotriva lui Kevin Spacey încă este în derulare, iar acesta a fost intentat de Anthony Rapp, un actor care pretinde că Spacey i-a făcut avansuri sexuale când acesta încă era minor, în urmă cu aproximativ 30 de ani. Spacey a negat orice acuzație.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts