Se apropie weekend-ul și ai poftă de un vin roze bun, care să îți încânte simțurile și să îți ofere clipele de relaxare de care ai atâta nevoie? Am găsit pentru tine destinația perfectă! Nu rata ultimul final de săptămână în care poți trece pragul Marelui Târg de vinuri roze de la Auchan. Târgul se desfășoară până pe 17 mai, în toate hipermarketurile Auchan România și pe auchan.ro, unde te așteaptă o selecție rafinată de 150 de sortimente de vin roze, provenind de la 16 crame românești și 4 crame din Republica Moldova. Sună bine, nu?

Fie că ești un cunoscător împătimit al vinurilor sau pur și simplu îți dorești să descoperi o ofertă variată de băuturi atent selecționate, Marele Târg de vinuri roze de la Auchan îți face cunoștință cu sortimente pe gustul tău. 

Ce vinuri găsești la târg

Pentru ediția de anul acesta, Auchan a pregătit o mulțime de noutăți, 50% dintre sortimentele roze fiind prezente pentru prima dată la raft. Te poți delecta cu gustul vinului roze, liniștit și spumant, din toate regiunile viticole ale țării, precum Banat, Crișana, Dobrogea, Moldova, Muntenia, Oltenia sau Transilvania, dar și cu specialități din Republica Moldova. Printre cramele românești din cadrul târgului se numără Bucium, Budureasca, Oprișor, Recaș, Vinarte, Domeniul Bogdan, Segarcea, Aurelia Vișinescu, Silvania, Tohani, Sarica Niculițel, Domeniile Sâmburești sau Vînju Mare, în timp ce din Republica Moldova găsești produse de la crame de renume precum Castel Mimi, Domeniile Davidescu, Fautor și Purcari.

Nu ai timp de cumpărături, dar îți dorești să te bucuri de gustul fin al vinului roze și să descoperi selecția de sortimente atent aleasă? Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine, respectiv din parcările hipemarketurilor, prin serviciile gratuite Click&Collect și Auchan Drive. În plus, dacă ești deja membru în programul MyCLUB Auchan, ai parte și de până la -30% bonus pe cardul de fidelitate la o selecție de zeci de produse.

7 recomandări de vinuri roze

Ți-am pregătit și o selecție de 7 vinuri prezente la Marele Târg de vinuri roze Auchan care să te inspire:

Vin ecologic roze demisec Domeniul Bogdan – Un vin roze proaspăt și revigorant, care îmbină perfect aromele de căpșuni și zmeură;

  • Vin roze sec Caii de la Letea Roze Cu aromă îmbietoare de fructe roșii de pădure, completată de note de petale de trandafiri. Deține titlul de cel mai bun Roze din România, titlu obținut în mai 2018, la concursul național de roze-uri. În 2019, a obținut medalia de argint la Bruxelles si medalia de Aur la IWCB;
  • Vin Corcova Roze – Un vin lejer, proaspăt și aromat, cu note seducătoare de fragi și flori de portocal;
  • Vin spumant roze demisec Zarea – Obținut prin metoda Charmat, din cupaje de vinuri de înaltă calitate, este un vin spumant un caracter fructat, echilibrat și plin de prospețime.

Ne vedem la Marele Târg de vinuri roze Auchan. Cheers! https://bit.ly/3Pef1Mt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts