Monica Cismaru ∙ August 7, 2020 ∙ 2 min read

dirty dancing continuare

Dirty Dancing, filmul iconic din 1987 în care Jennifer Grey și Patrick Swayze au fost protagoniștii uneia dintre cele mai romantice povești de dragoste, va avea o continuare.

Din păcate, din distribuția inițială, doar Jennifer Grey va apărea în continuarea Dirty Dancing, deoarece Patrick Swayze a decedat în 2009 din cauza cancerului pancreatic. Dirty Dancing a fost una dintre cele mai profitabile producții cinematografice, cu încasări de peste 200 de milioane de dolari, la o investiție de doar cinci milioane.

Aproape nimeni nu se aștepta ca povestea de dragoste împletită cu dansul din drama romantică să aibă un asemenea succes și să devină un simbol al culturii pop. Chimia de pe ecrane dintre protagoniști a cucerit publicul și a adus și nominalizări la Globurile de Aur pentru Grey și Swayze și un Oscar pentru coloana sonoră. Dirty Dancing a doborât și recordul la vânzări de copii de casete video, ajungând la peste un milion de unități distribuite după lansare.

dirty dancing continuare

Dacă acțiunea din originalul Dirty Dancing se petrecea la sfârșitul anilor ’50, în stațiunea montană Catskills de lângă New York, continuarea e plasată în anii ’90.

Vom reda exact aceeași experiență romantică, nostalgică pe care o așteaptă fanii și care a dus la cel mai mare succes de casă din istoria studiourilor Lionsgate”, spune producătorul Jon Feltheimer.

dirty dancing continuare

Jennifer Grey, interpreta rolului principal Baby Houseman, o tânără naivă aflată în vacanță alături de familia ei, care se îndrăgostește de fermecătorul instructor de dans Johnny Castle (Patrick Swayze), are acum 60 de ani va fi și producător al filmului.

jennifer grey patrick swayze

De la lansarea din 1987, au mai fost realizate două producții sequel: Dirty Dancing: Havana Nights, cu Diego Luna, dar și musicalul de televiziune în care acțiunea filmului e adusă în prezent, cu Abigail Breslin în rolul lui Baby.

Originala Baby”, Jennifer Grey, n-a mai înregistrat niciun succes notabil după DD. Aceasta a mai avut doar câteva apariți cameleonice în seriale, precum Friends, în 1995. Jennifer este fiica actorului american Joel Grey, recompensat cu Oscar în 1972 pentru Cel mai bun rol secundar în filmul Cabaret.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…