Un sezon nou din Stranger Things, pe care îl așteptăm de luni bune cu sufletul la gură, încă o aventură inedită pentru Cassie Bowden (Kaley Cuoco) în The Flight Attendant 2, dar și numeroase premiere de trecut pe lista de must-see: iată titlurile lunii mai pe platformele de streaming.

Clark – Disponibil pe Netflix (din 5 mai)

Cu Bill Skarsgård în rolul principal, serialul este inspirat din povestea lui Clark Olofsson, celebrul jefuitor de bănci suedez, bărbatul care a condus la apariția expresiei „sindromul Stockholm”. Un personaj controversat, charismatic, inteligent, un adevărat maestru al minciunilor, Clark a reușit să vrăjească toată Suedia, în ciuda nenumăratelor acuzații de trafic de droguri, tentativă de omor, furt și jaf asupra mai multor bănci. 

42 Days of Darkness – Disponibil pe Netflix (din 11 mai)

O dramă mistery care promite să te țină cu sufletul la gură, 42 Days of Darkness este un serial chilian musai de trecut pe lista de titluri din mai. Verónica dispare, iar sora ei pornește într-o cursă contracronometru pentru a o găsi. În căutările ei, Cecilia se va lupta cu neglijența autorităților, prejudecățile societății și hărțuire din partea presei.

Senior Year – Disponibil pe Netflix (din 13 mai)

O comedie care îți va aminti de acele teenage movies la care te uitai în adolescență, Senior Year îi aduce pe micile ecrane pe Rebel Wilson, Justin Hartley și Alicia Silverstone. S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei mișcări ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, Stephanie este pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului.

Who Killed Sara? III – Disponibil pe Netflix (din 18 mai)

Tocmai când părea că ancheta lui Alex s-a încheiat, că adevăratul ucigaș al Sarei a ieșit, în sfârșit, la iveală, totul a fost dat peste cap la finalul sezonului II, într-o scenă total neașteptată și plină de mister. Vinovații sunt „ei”. Dar cine sunt ei, de fapt? Și de ce? În acest al treilea și ultim sezon, care este și cel mai captivant și surprinzător de până acum, toate întrebările apărute de-a lungul serialului își vor găsi un răspuns. Și, cel mai important… Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sara?

Stranger Things IV – Disponibil pe Netflix (din 27 mai)

De la lansarea sa în 2016, Stranger Things, serialul creat de Frații Duffer, a devenit un fenomen global, care a adunat peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv la Emmy, SAG și BAFTA. Acțiunea celui de-al patrulea sezon are loc la șase luni de la bătălia de la Starcourt, cea care a semănat teroare și haos în Hawkins. Încercând să treacă peste evenimente, Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard) și restul găștii sunt separați pentru prima dată, iar greutățile vieții de liceu nu fac lucrurile mai ușoare. În aceste momente de vulnerabilitate, o nouă amenințare supranaturală terifiantă își face apariția, cu un mister înfiorător, care, dacă va fi dezlegat, ar putea pune capăt ororilor din Lumea Răsturnată.

The Flight Attendant II – Disponibil pe HBO Max

La aproape un an de la incidentul cu Alex Sokolov și după ce a renunțat la alcool, Cassie (Kaley Cuoco) a început de la zero în Los Angeles și pare că lucrurile îi merg ca pe roate: merge constant la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, are un nou iubit, Marco, și este fericită cu jobul ei de informator civil al CIA. Însă liniștea sa pare a fi din nou tulburată în momentul în care această nouă colaborare cu CIA-ul o aruncă pe Cassie în mijlocul unui caz misterios de crimă… cu implicații internaționale. 

Tokyo Vice – Disponibil pe HBO Max

Inspirată din fapte reale, din experiența lui Jake Adelstein, această miniserie polițistă îl prezintă pe tânărul jurnalist american, interpretat în serial de Ansel Elgort, pe măsură ce pătrunde în lumea subterană din Tokyo, de la sfârșitul anilor ’90, în care nimic nu este ceea ce pare, iar pericolele pândesc la fiecare pas.

Julia – Disponibil pe HBO Max

Inspirat de viața extraordinară a Juliei Child, de spiritul ei unic și de serialul ei de lungă durată, care a fost pionierul genului acum popular de emisiuni culinare, miniseria explorează povestea unei femei fascinante și o perioadă importantă din istoria Statelor Unite ale Americii. 

Foto: Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts