Monica Cismaru ∙ March 5, 2024 ∙ 4 min read

Actrița Eva Mendes împlinește pe 5 martie 50 de ani. Soția lui Ryan Gosling (43 de ani) s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei.

Eva Mendes și Ryan Gosling au împreună două fiice, Esmeralda Amada, de 9 ani, și Amada Lee, de 7 ani. Eva Mendes a fost una dintre cele mai apreciate actrișe de la Hollywood, dar și una dintre cele mai sexy, și a jucat într-o mulțime de filme cu succes de casă, cum ar fi Training Day, Hitch, Out of Time, Trust the Man, We Own the Night, The Women, The Other Guys, Girl in Progress, The Place Beyond the Pines sau în Lost River.

eva mendes

Au trecut peste zece ani de când Eva Mendes n-a mai jucat în niciun film și a dispărut pe covorul roșu de la Hollywood, de pe care era nelipsită. Actrița a preferat să-și sprijine soțul din umbra și să-și dedice timpul creșterii copiilor, dar și derulării unor afaceri – Eva Mendes și-a lansat o linie de articole casnice, este activă pe rețelele de social media, scrie o carte pentru copii și acceptă invitații la fashion-show-urile celor mai mari case de modă, cum ar fi Dolce&Gabbana, de la Săptămâna Modei de la Milano. Nicio vorba însă despre revenirea cu un nou rol. Eva Mendes este cea mai mare fană a soțului ei, care a dat lovitura anul acesta cu rolul Ken, din filmul-fenomen Barbie, pentru care a primit și o nominalizare la Oscar.

Ryan Golsing, în rolul Ken, din Barbie

Eva Mendes a anunțat recent că va lansa cartea ilustrată pentru copii – Desi, Mami & the Never-Ending Worries, care va fi disponibilă atât în engleză cât și în spaniolă. ”Cel mai recent proiect s-a născut din dragoste. A fi mami pentru cele două fiice ale mele m-a inspirat să scriu prima carte ilustrată – DESI, MAMI & THE NEVER ENDING WORRIES ”, a spus actrița pe Instagram.

”Prima săptămână a modei a lui mami din ultimii zece ani. Da, n-am mai fost la un eveniment de fashion de când am devenit mamă. Timpul zboară când ai copii. Mulțumesc că m-ați scos din casa, @dolcegabbana!”, a scris vedeta pe Instagram.

Ultimul film în care a jucat Eva Mendes a fost Los River, din 2014, regizat chiar de soțul ei. Totusi, actrița susține că nu s-a retras din actorie. ”Am vrut doar să stau acasă cu copiii mei și, din fericire, celelalte afaceri pe care le-am derulat mi-au permis asta și mi-au adus câștiguri bănești mai mari decât actoria. De asemenea, nu ma mai încântau rolurile stereotip care mi se ofereau la acea vreme. Mai ales după ce am jucat în Lost River, care a fost un proiect de vis și e greu sa reproduci performanța.”

eva mendes

”Sunt atat de mândră de bărbatul meu. A primit atât de multe hate când a acceptat rolul. Atât de mulți oameni au încercat să-l facă să se simtă prost. În ciuda ridiculizarii #Notmyken de pe internet ți a articolelor scrise despre el, a creat un personaj original, comic, sensibil ți acum iconic, care a dus filmul direct către Oscar”, mai spunea actrița cu privire la criticile primite de Gosling cu privire la nominalizarea sa la Oscar pentru filmul Barbie și omiterea lui Margot Robbie și a regizoarei Gretei Gerwing din ecuație.

Eva Mendes și Ryan Gosling s-au cunoscut în 2012, după ce au jucat împreună în The pLace Beyond the Pines.

Foto: Hepta

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…