Eva Mendes s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu opt ani și și-a dedicat timpul familiei. Actrița are două fiice cu partenerul ei, actorul Ryan Gosling, și a renunțat la lumea filmului pentru a-și concentra întrega atenție asupra vieții de familie.

Eva Mendes și Ryan Gosling au împreună două fiice – Esmeralda, în vârstă de șapte ani, și Amada, de cinci ani.

Recent, Eva Mendes a acordat un interviu în care a spus că ia în considerare reîntoarcerea pe platourile de filmare, dar impune două condiții: vedeta nu vrea să mai filmeze scene cu conținut sexual și nici scene de violență. ”Am o listă scurtă cu lucruri pe care nu vreau să le mai fac, am doi copii: să fie un proiect distractiv și nu voi filma scene de violență și nici cu conținut sexual”.

eva mendes ryan gosling
Ryan Gosling și Eva Mendes, alături de cele două fiice, Esmeralda și Amada

Ultimul film în care a jucat Eva Mendes a fost “The Lost River”, producție în care și-a făcut debutul regizoral partenerul ei, Ryan Gosling. Actrița și-a mai pus vocea pe o producție animată pentru copii din 2021, seria – Bluey.

”Voi iubi întotdeauna actoria. Dar acum, că am copii, am devenit mai extremă. Acum aș juca numai în producții Disney, atât mi-a rămas”, a adăugat Eva Mendes pentru Entertainment Weekely.

eva mendes

În ultima perioadă s-a zvonit că Mendes s-ar afla în cărți pentru o continuare a comediei romantice din 2005 – Hitch, în care protagonistă și s-a mai zvonit, de asemenea, că actrița ar putea să-și reia și rolul din Fast and Furious – în Fast X.

Mendes și-a motivat în repetate rânduri decizia de a face un pas în spate în ceea ce privește Hollywood-ul, mai ales de când a devenit mamă. ”Am mai multă ambiție acasă acum decât la locul de muncă”, spunea Eva în 2019.

Ceea ce vreau să spun e că acasă nimeni nu acordă atenție felului în care mă îmbrac. Vreau să o viață normală, sunt doar Mama și sunt mai mult decât fericită cu acest statut”, adaugă actrița, care a mers și mai departe de atât și și-a șters și contul de Instagram. ”Sunt multe subiecte de discuție cu care nu vreau să am de-a face și mă simt mai bine așa. În plus, le ofer și un exemplu bun fiicelor mele”.

Partenerul Evei Mendes, actorul Ryan Gosling, urmează să apară în thrillerul de spionaj de pe Netflix- The Gray Man, în care joacă alături de Chris Evans, și va juca și rolul lui Ken în producța Barbie, alături de Margot Robbie.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts