Monica Cismaru ∙ May 11, 2022 ∙ 3 min read
Eva Mendes s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu opt ani și și-a dedicat timpul familiei. Actrița are două fiice cu partenerul ei, actorul Ryan Gosling, și a renunțat la lumea filmului pentru a-și concentra întrega atenție asupra vieții de familie.

Eva Mendes și Ryan Gosling au împreună două fiice – Esmeralda, în vârstă de șapte ani, și Amada, de cinci ani.

Recent, Eva Mendes a acordat un interviu în care a spus că ia în considerare reîntoarcerea pe platourile de filmare, dar impune două condiții: vedeta nu vrea să mai filmeze scene cu conținut sexual și nici scene de violență. ”Am o listă scurtă cu lucruri pe care nu vreau să le mai fac, am doi copii: să fie un proiect distractiv și nu voi filma scene de violență și nici cu conținut sexual”.

eva mendes ryan gosling
Ryan Gosling și Eva Mendes, alături de cele două fiice, Esmeralda și Amada

Ultimul film în care a jucat Eva Mendes a fost “The Lost River”, producție în care și-a făcut debutul regizoral partenerul ei, Ryan Gosling. Actrița și-a mai pus vocea pe o producție animată pentru copii din 2021, seria – Bluey.

”Voi iubi întotdeauna actoria. Dar acum, că am copii, am devenit mai extremă. Acum aș juca numai în producții Disney, atât mi-a rămas”, a adăugat Eva Mendes pentru Entertainment Weekely.

eva mendes

În ultima perioadă s-a zvonit că Mendes s-ar afla în cărți pentru o continuare a comediei romantice din 2005 – Hitch, în care protagonistă și s-a mai zvonit, de asemenea, că actrița ar putea să-și reia și rolul din Fast and Furious – în Fast X.

Mendes și-a motivat în repetate rânduri decizia de a face un pas în spate în ceea ce privește Hollywood-ul, mai ales de când a devenit mamă. ”Am mai multă ambiție acasă acum decât la locul de muncă”, spunea Eva în 2019.

Ceea ce vreau să spun e că acasă nimeni nu acordă atenție felului în care mă îmbrac. Vreau să o viață normală, sunt doar Mama și sunt mai mult decât fericită cu acest statut”, adaugă actrița, care a mers și mai departe de atât și și-a șters și contul de Instagram. ”Sunt multe subiecte de discuție cu care nu vreau să am de-a face și mă simt mai bine așa. În plus, le ofer și un exemplu bun fiicelor mele”.

Partenerul Evei Mendes, actorul Ryan Gosling, urmează să apară în thrillerul de spionaj de pe Netflix- The Gray Man, în care joacă alături de Chris Evans, și va juca și rolul lui Ken în producța Barbie, alături de Margot Robbie.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …