Monica Cismaru ∙ May 11, 2022 ∙ 3 min read
Eva Mendes s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu opt ani și și-a dedicat timpul familiei. Actrița are două fiice cu partenerul ei, actorul Ryan Gosling, și a renunțat la lumea filmului pentru a-și concentra întrega atenție asupra vieții de familie.

Eva Mendes și Ryan Gosling au împreună două fiice – Esmeralda, în vârstă de șapte ani, și Amada, de cinci ani.

Recent, Eva Mendes a acordat un interviu în care a spus că ia în considerare reîntoarcerea pe platourile de filmare, dar impune două condiții: vedeta nu vrea să mai filmeze scene cu conținut sexual și nici scene de violență. ”Am o listă scurtă cu lucruri pe care nu vreau să le mai fac, am doi copii: să fie un proiect distractiv și nu voi filma scene de violență și nici cu conținut sexual”.

eva mendes ryan gosling
Ryan Gosling și Eva Mendes, alături de cele două fiice, Esmeralda și Amada

Ultimul film în care a jucat Eva Mendes a fost “The Lost River”, producție în care și-a făcut debutul regizoral partenerul ei, Ryan Gosling. Actrița și-a mai pus vocea pe o producție animată pentru copii din 2021, seria – Bluey.

”Voi iubi întotdeauna actoria. Dar acum, că am copii, am devenit mai extremă. Acum aș juca numai în producții Disney, atât mi-a rămas”, a adăugat Eva Mendes pentru Entertainment Weekely.

eva mendes

În ultima perioadă s-a zvonit că Mendes s-ar afla în cărți pentru o continuare a comediei romantice din 2005 – Hitch, în care protagonistă și s-a mai zvonit, de asemenea, că actrița ar putea să-și reia și rolul din Fast and Furious – în Fast X.

Mendes și-a motivat în repetate rânduri decizia de a face un pas în spate în ceea ce privește Hollywood-ul, mai ales de când a devenit mamă. ”Am mai multă ambiție acasă acum decât la locul de muncă”, spunea Eva în 2019.

Ceea ce vreau să spun e că acasă nimeni nu acordă atenție felului în care mă îmbrac. Vreau să o viață normală, sunt doar Mama și sunt mai mult decât fericită cu acest statut”, adaugă actrița, care a mers și mai departe de atât și și-a șters și contul de Instagram. ”Sunt multe subiecte de discuție cu care nu vreau să am de-a face și mă simt mai bine așa. În plus, le ofer și un exemplu bun fiicelor mele”.

Partenerul Evei Mendes, actorul Ryan Gosling, urmează să apară în thrillerul de spionaj de pe Netflix- The Gray Man, în care joacă alături de Chris Evans, și va juca și rolul lui Ken în producța Barbie, alături de Margot Robbie.

Foto: Hepta

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…