Monica Cismaru ∙ August 11, 2022 ∙ 2 min read

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller scris de Sandra Barneda – La tierra de las mujeres, publicat în 2014.

Serialul Land of Women în care joaca Eva Longoria constă din șase episoade și este o dramedie produsă de însăși protagonistă. În seria de șase episoade, Eva Longoria interpreteaza rolul Galei, o new- yorkeză blazată a cărei viață este dată peste cap când soțul ei își implică familia în afaceri financiare necurate. Pentru a scăpa de recuperatorii care pornesc pe urmele familiei după ce soțul ei se îndatorează până peste cap, Gala se refugiază în nordul Spaniei.

eva longoria

Gala este însoțită în fuga ei de frica recuperatorilor de mama ei, Julia, rol interpretat de Carmen Maura (care a mai jucat în Women on the Verge of a Nervous Breakdown) și de fiica ei studentă. Cele trei femei se ascund într-un orășel din nordul Spaniei, o zonă viticolă, din care Julia fugise în urma cu 50 de ani și în care jurase că nu va mai reveni niciodată. Anonimitatea la care sperau cele trei prezențe feminine se disipează curând, bârfele încep să circule, iar secretele de familie adânc îngropate de ani de zile încep să iasă încet, încet la suprafață.

Serialul se află în etapa de pre-producție în Spania și va fi turnat atât în engleză, cât și în spaniolă, iar abonații vor putea alege limba în care vor sa urmărească producția.

Rolul din Land of Women este prima partitură principală interpretata de Eva Longoria din ultimii șase ani. Ultima dată, Longoria a fost protagonista unui serial în 2016- comedia Telenovela, produsă pentru NBC.

Recent, îndrăgita actriță a mai apărut în serialul Grand Hotel (ABC), din 2019, și urmează să producă documentarul Eva Longoria, Searching for Mexico, ce va apărea la CNN, în 2023.

sandra barneda
Sandra Barneda

Sandra Barneda (46 de ani), autoarea romanului La tierra de las mujeres, este și o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune și actriță spaniolă.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…