Poreclită, în copilărie,”rățușca cea urâtă”, chiar de surorile ei, Eva Longoria este una dintre prezențele feminine de top, din ultimii 20 de ani. Îți arăt acum cum se distrează pe seama frumuseții, dar și cum își ia în serios ritualul de înfrumusețare.

În prezent, Eva Longoria este inclusă în listele celor mai frumoase femei din lume și este prezentă la majoritatea evenimentelor cu ștaif de la Hollywood. Însă, atunci când povestește despre primii ani din viață și despre cum era văzută de surorile ei, declarațiile vedetei sunt cel puțin surprinzătoare: Îmi spuneau: “rățușca cea urâtă  – “la prieta fea”, ceea ce înseamnă “cea urâtă și neagră”.

Acum, actrița se distrează pe seama falsei înfrumusețări și are un simț al umorului care o face din femeia obișnuită, femeia urmărită de 8,5 milioane de urmăritori, dacă ne uităm doar la contul ei de Instagram.

Dar, să revenim la traseul ei spre frumusețe și spre succes.

Sorții i-au zâmbit după adolescență, când, deși a ratat cariera dorită de fotomodel din cauza înălțimii, a intrat în televiziune.

Primul ei rol la televiziune, l-a obținut în 2000, în serialul ultracunoscut generației 40+ : Beverly Hills, 90210.

A mai avut o apariție în General Hospital, apoi în The Young and the Restless (Tânăr și neliniștit). Fiecare rol a adus-o mai aproape de persoanele potrivite pentru cariera ei.

Prima oară, în lista oamenilor frumoși, a intrat în 2003, în clasamentul “Most Beautiful People” din revista People (Spania). Iar acest lucru a cântărit mult în atragerea atenției asupra exoticei actriței.

În 2004, viața i s-a schimbat definitiv odată cu rolul din producția de succes: Desperate Housewives (Neveste disperate).

În 2009, L’Oreal Paris a ales-o pe Eva ca imagine pentru Excell 10′, iar vedeta este încă ambasador al acestui brand de beauty, pe care îl alege chiar și atunci când se machiază.

Foto: hepta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts