Monica Cismaru ∙ October 19, 2023 ∙ 4 min read

Următoarea dramă familială care se anunță a fi una dintre cele mai captivante pentru public este cea a clanului Kennedy. În luna noiembrie, se împlinesc 60 de ani de la asasinarea lui John F. Kennedy, unul dintre cei mai adorați președinți din istoria Statelor Unite ale Americii.

Cu această ocazie, presa străină scrie că Netflix ar putea aplica modelul serialului de succes The Crown, inspirat din povestea familiei regale britanice, și asupra clanului Kennedy, și în special asupra lui John F. Kennedy, unul dintre cei mai populari președinți americani.

Potrivit Variety, platforma de streaming dezvoltă un serial bazat pe viața familiei Kennedy, mai ales că drama de succes despre familia regală se apropie de sfârșit.

serial kennedy

Se pare că serialul va fi bazat pe volumul în două părți semnat de autorul și istoricul suedezo-american Fredrik Logevall, intitulat JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956. Totodată, scenariul serialului despre John F. Kennedy va fi semnat și produs de câștigătorul Oscar Eric Roth, cel care stă in spatele unor succese de casă și de public precum Forrest Gump, A Star is Born sau Killers of the Flower Moon.

Ales președinte în 1960 și investit în funcție in 1961, Kennedy a fost cunoscut pentru charisma și aspectul sau plăcut, dar și pentru talentul său oratoric. Președintele și soția lui, Prima Doamnă Jackie Kennedy, au fost întruchiparea glamourului american și al optimismului care au marcat anii 60.

serial kennedy

John F. Kennedy se simțea în largul său nu numai în cercurile politice, ci și în cele artistice, și a dezvoltat o prietenie cu Frank Sinatra și să nu uităm nici de infama sa aventură extraconjugală cu Marilyn Monroe, sex simbol în aceeași perioadă a mandatului său.

În timpul mandatului său s-au întâmplat unele dintre eveimentele marcante ale secolului 20, printre care izbuncnirea Războiului din Vietnam, Criza rachetelor cubaneze și Mișcarea pentru drepturile civile. Asasinarea lui John F. Kennedy din 1963 rămâne unul dintre cele mai șocante momente din istoria ultimului secol, scrie Tatler.  

serial kennedy
Familia Kennedy

John F. Kennedy provenea dintr-o familie cu o tradiție în politică, iar frații săi mai mici, Bobby și Ted, au candidat la rândul lor la președinția SUA. Bobby a ajuns în turul doi, dar a fost asasinat, la rândul său, în 1968, în timpul campaniei electorale. Teddy a fost senator zeci de ani, dar cariera sa politică a fost serios afectată de un accident de mașină în care pasagerul din mașina condusa de el a murit.

Jackie Kennedy, la înmormântarea lui John F. Kennedy, alături de cei doi copii- Caroline și George

Nepotul lui JFK, Robert F Kennedy, va candida la președinția SUA la alegerile din 2024, iar acesta este încă unul dintre motivele care ar putea sta la baza conceperii unui astfel de serial care se anunță cel puțin captivant.

Zvonurile despre castingul serialului despre familia Kennedy se lasă așteptate.

În The Crown, rolul lui John F. Kennedy a fost interpretat de Michael C. Hall, iar cel al lui Jackie Kennedy de Jodi Balfour. În 2016, Natalie Portman o interpreta pe Jackie Kennedy, în filmul omonim, rol pentru care a fost nominalizată la Oscar.

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…