Monica Cismaru ∙ April 29, 2022 ∙ 3 min read
Clint Hill (90 de ani), agentul secret care i-a asigurat protecția fostei prime doamne, Jackie Kennedy, în timpul mandatului prezidențial al soțului ei, John F. Kennedy, va lansa o nouă carte care va cuprinde informații și fotografii nepublicate până acum.

Cartea se intitulează ”My Travels With Mrs. Kennedy” și va fi lansată în luna octombrie a acestui an. Clint Hill semnează volumul alături de soția lui, Lisa McCubbin Hill, iar pe coperta e o fotografie de-ale lui Jackie Kennedy pe un iaht, din timpul unei vacanțe pe Coasta Amalfitană.

My Travels With Mrs. Kennedy

Clint Hill a fost agent al Serviciilor Secrete Americane și a lucrat îndeaprope de prima doamnă, Jacqueline Kennedy, după ce soțul ei, John F. Kennedy, a fost ales președintele SUA. Hill i-a asigurat protecția doamnei Kennedy între anii 1960 și 1964 și a fost prezent la momentul asasinării președintelui din 1963,din timpul unei călătorii în Dallas.

jackie kennedy

Hill s-a retras din Serviciile Secrete în 1975 și a devenit public speaker și autor. Acesta a publicat mai multe cărți în care rememorează momentele petrecute la Casa Albă, în prejma președinților americani și a familiilor lor. Clint Hill a lucrat pentru cinci președinți americani – Dwight D. Eisenhower, John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson, Richard Nixon și Gerald Ford.

clint hill

Fostul agent secret a mai publicat volumele Mrs. Kennedy and Me: An Intimate Memoir (2012), Five Days in November (2013) și Five Presidents: My Extraordinary Journey with Eisenhower, Kennedy, Johnson, Nixon, and Ford (2017), care au devenit best-seller-uri.

Ideea publicării volumului ”My Travels With Mrs. Kennedy” i-a venit lui Clint Hill după ce a descoperit un cufăr uitat în suboslul casei, plin cu amintiri din perioada în care a colaborat cu prima doamnă, Jackie Kennedy. Numeroasele fotografii, scrisori și alte artefacte din acea perioadă, strânse în timpul călătoriilor întreprinse de aceștia în Europa, Asia și America de Sud, constituie un material unic ce va fi făcut public în paginile cărții, pe care Hill o semnează alături de soția lui, Lisa McCubbin Hill.

Astfel, ”My Travels With Mrs. Kennedy” va cuprinde peste 200 de fotografii rare sau care n-au mai fost făcute publice până acum, ce vor fi însoțite de amintirile adunate de-a lungul timpului de autor alături de fosta primă doamnă.

”Când călătorești cu cineva, experimentezi lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate înțelege”, spune Clint Hill. ”Această carte te poartă în acele locuri, te duc înapoi în timp și vezi lucrurile prin ochii doamnei Kennedy și ai lui Clint”, spune co-autoarea, Lisa McCubbin Hill.

”E foarte interesant să afli lucruri neștiute din istorie și să vezi ce ambasador bun a fost pentru America fosta primă doamnă. Și mai e și povestea prieteniei extraordinare dintre ea și Clint, simți legătura magică ce s-a creat în timpul acestor călătorii. La Casa Albă, era mai sobră, dar, odată ce pleca de acolo, devenea mai deschisă, lăsa grijile la o parte și se bucura de viață”, adaugă Lisa McCubbin Hill pentru publicația People.

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…