Monica Cismaru ∙ April 29, 2022 ∙ 3 min read
Clint Hill (90 de ani), agentul secret care i-a asigurat protecția fostei prime doamne, Jackie Kennedy, în timpul mandatului prezidențial al soțului ei, John F. Kennedy, va lansa o nouă carte care va cuprinde informații și fotografii nepublicate până acum.

Cartea se intitulează ”My Travels With Mrs. Kennedy” și va fi lansată în luna octombrie a acestui an. Clint Hill semnează volumul alături de soția lui, Lisa McCubbin Hill, iar pe coperta e o fotografie de-ale lui Jackie Kennedy pe un iaht, din timpul unei vacanțe pe Coasta Amalfitană.

My Travels With Mrs. Kennedy

Clint Hill a fost agent al Serviciilor Secrete Americane și a lucrat îndeaprope de prima doamnă, Jacqueline Kennedy, după ce soțul ei, John F. Kennedy, a fost ales președintele SUA. Hill i-a asigurat protecția doamnei Kennedy între anii 1960 și 1964 și a fost prezent la momentul asasinării președintelui din 1963,din timpul unei călătorii în Dallas.

jackie kennedy

Hill s-a retras din Serviciile Secrete în 1975 și a devenit public speaker și autor. Acesta a publicat mai multe cărți în care rememorează momentele petrecute la Casa Albă, în prejma președinților americani și a familiilor lor. Clint Hill a lucrat pentru cinci președinți americani – Dwight D. Eisenhower, John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson, Richard Nixon și Gerald Ford.

clint hill

Fostul agent secret a mai publicat volumele Mrs. Kennedy and Me: An Intimate Memoir (2012), Five Days in November (2013) și Five Presidents: My Extraordinary Journey with Eisenhower, Kennedy, Johnson, Nixon, and Ford (2017), care au devenit best-seller-uri.

Ideea publicării volumului ”My Travels With Mrs. Kennedy” i-a venit lui Clint Hill după ce a descoperit un cufăr uitat în suboslul casei, plin cu amintiri din perioada în care a colaborat cu prima doamnă, Jackie Kennedy. Numeroasele fotografii, scrisori și alte artefacte din acea perioadă, strânse în timpul călătoriilor întreprinse de aceștia în Europa, Asia și America de Sud, constituie un material unic ce va fi făcut public în paginile cărții, pe care Hill o semnează alături de soția lui, Lisa McCubbin Hill.

Astfel, ”My Travels With Mrs. Kennedy” va cuprinde peste 200 de fotografii rare sau care n-au mai fost făcute publice până acum, ce vor fi însoțite de amintirile adunate de-a lungul timpului de autor alături de fosta primă doamnă.

”Când călătorești cu cineva, experimentezi lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate înțelege”, spune Clint Hill. ”Această carte te poartă în acele locuri, te duc înapoi în timp și vezi lucrurile prin ochii doamnei Kennedy și ai lui Clint”, spune co-autoarea, Lisa McCubbin Hill.

”E foarte interesant să afli lucruri neștiute din istorie și să vezi ce ambasador bun a fost pentru America fosta primă doamnă. Și mai e și povestea prieteniei extraordinare dintre ea și Clint, simți legătura magică ce s-a creat în timpul acestor călătorii. La Casa Albă, era mai sobră, dar, odată ce pleca de acolo, devenea mai deschisă, lăsa grijile la o parte și se bucura de viață”, adaugă Lisa McCubbin Hill pentru publicația People.

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …