Monica Cismaru ∙ October 3, 2023 ∙ 5 min read

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix, a povestit, în cadrul unui podcast, despre problemele emoționale pe care le-a avut de-a lungul timpului și cât de aproape a fost să-și piardă viața din cauza abuzului de alcool.

Michele Morrone, actorul italian în vârstă de 33 de ani care a devenit un adevărat sex simbol după ce a jucat în seria erotică de filme 365 Days, a oferit amănunte în cadrul podcastului One More Time despre viața sa privată și despre dramele traversate de-a lungul timpului.

michele morrone

Rămas orfan de tată de la vârsta de 12 ani, Michele povestește că nu a avut o viață ușoară doar alături de mama sa și că și-a dorit dintotdeauna să devină actor; a început cu câteva roluri minore în producții de televiziune, până când a primit șansa de a apărea în filmul de la Rai1, Sirene, în care a jucat alături de actori de marcă italieni precum Maria Pia Calzone, Ornella Muti sau Luca Argentero. Apoi, s-a îndrăgostit brusc de viitoarea lui soție, fashion-designerul de origine libaneză Rouba Saadeh, pe care a cunoscut-o în Piața Domului din Milano. Rouba venise în vacanță în Italia și, după câteva zile, Michele a mers cu ea în Liban, s-au căsătorit și au avut doi fii, Brando și Marcus.

michele morrone

Actorul detaliază cum căsnicia și viața de familie cu copii l-au îndepărtat de pasiunea sa și de visul de a deveni o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. ”Nu mi-am permis asta. Am decis să-mi părăsesc soția, știind că așa o să devin liber, dar trăind cu ideea care mă măcina că mi-am părăsit copiii.” Mustrările de conștiință l-au aruncat pe Michele în ghearele depresiei și ale alcoolismului. ”În 2018 m-a separat de soția mea și apoi, timp de șase luni, am fost beat în fiecare zi, până când am ajuns în comă alcoolică. Am aut non stop până când mi-am zis într-o bună zi că e destul. Nu m-am mai atins de un pahar de vin din 2018. Nici azi nu am multe vicii, în afară de țigări. Am încercat și drogurile în trecut, nu mă dezgustă, dar mă sperie pentru că mă pot îndepărta de visurile mele: cinema, muzică și toate celelalte lucruri care mă pasionează”, povestește Michele Morrone.

Șansa i-a surâs din nou actorului odată cu propunerea de a juca în 365 Days. Actorul, care urma un tratament cu antidepresive, povestește în podcast cum a fost sunat de agentul său pentru a da o audiție pentru Netflix. ”Netflix căuta un actor pentru rolul Massimo Torricello și nu găseau pe nimeni potrivit. Făceau casting după casting. Au văzut o poză de-ale mele pe Facebook și m-au căutat. Eram falit, nu mai aveam niciun ban în buzunar, m-au chemat să discutăm și mi-au trimis un bilet de avion către Varșovia. ”Am ajuns acolo și, la audiție, trebuia să mă sărut cu cineva, voiau să vadă cum sărut. Era absurd, deoarece trebuia să sărut o fată foarte frumoasă. Mi-au oferit un contract pe loc și mi-am zis că e ceva în neregulă, că nu poate fi totul atât de simplu”, detaliază Michele, care a ajuns apoi un star absolut, adorat de milioane de femei din lumea întreagă.

”Am făcut filmul, a fost difuzat de Netflix și m-am trezit peste nopate cu 2,3 milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Filmul a fost no 1 luni de zile în întreaga lume și totul s-a schimbat. După ce am jucat în 365 Days, am primit propuneri de la Hollywood și mi s-a oferit rolul principal în thrillerul SF Subservience, în care joc alături de Megan Fox.”

Michele Morrone nu joacă o carte inutilă a modestiei și spune că e conștient că aspectul său fizic atrăgator l-a ajutat enorm în cariera sa artistică. ”Sunt un bărbat arătos de 30 și ceva de ani, sunt în floarea vârstei.” Acesta nu se sfiește nici să vobească deschis despre sex. ”Sexul e foarte important în viața mea, îmi place, de la A la Z, în orice moment al zilei, oricând am chef.”

În prezent, Michele Morrone are o relație din 2021 cu Moara Sorio, în vârsta de 20 de ani – model de origine elvețiană, consultant financiar și social media influencer.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…