Monica Cismaru ∙ October 3, 2023 ∙ 5 min read

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix, a povestit, în cadrul unui podcast, despre problemele emoționale pe care le-a avut de-a lungul timpului și cât de aproape a fost să-și piardă viața din cauza abuzului de alcool.

Michele Morrone, actorul italian în vârstă de 33 de ani care a devenit un adevărat sex simbol după ce a jucat în seria erotică de filme 365 Days, a oferit amănunte în cadrul podcastului One More Time despre viața sa privată și despre dramele traversate de-a lungul timpului.

michele morrone

Rămas orfan de tată de la vârsta de 12 ani, Michele povestește că nu a avut o viață ușoară doar alături de mama sa și că și-a dorit dintotdeauna să devină actor; a început cu câteva roluri minore în producții de televiziune, până când a primit șansa de a apărea în filmul de la Rai1, Sirene, în care a jucat alături de actori de marcă italieni precum Maria Pia Calzone, Ornella Muti sau Luca Argentero. Apoi, s-a îndrăgostit brusc de viitoarea lui soție, fashion-designerul de origine libaneză Rouba Saadeh, pe care a cunoscut-o în Piața Domului din Milano. Rouba venise în vacanță în Italia și, după câteva zile, Michele a mers cu ea în Liban, s-au căsătorit și au avut doi fii, Brando și Marcus.

michele morrone

Actorul detaliază cum căsnicia și viața de familie cu copii l-au îndepărtat de pasiunea sa și de visul de a deveni o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. ”Nu mi-am permis asta. Am decis să-mi părăsesc soția, știind că așa o să devin liber, dar trăind cu ideea care mă măcina că mi-am părăsit copiii.” Mustrările de conștiință l-au aruncat pe Michele în ghearele depresiei și ale alcoolismului. ”În 2018 m-a separat de soția mea și apoi, timp de șase luni, am fost beat în fiecare zi, până când am ajuns în comă alcoolică. Am aut non stop până când mi-am zis într-o bună zi că e destul. Nu m-am mai atins de un pahar de vin din 2018. Nici azi nu am multe vicii, în afară de țigări. Am încercat și drogurile în trecut, nu mă dezgustă, dar mă sperie pentru că mă pot îndepărta de visurile mele: cinema, muzică și toate celelalte lucruri care mă pasionează”, povestește Michele Morrone.

Șansa i-a surâs din nou actorului odată cu propunerea de a juca în 365 Days. Actorul, care urma un tratament cu antidepresive, povestește în podcast cum a fost sunat de agentul său pentru a da o audiție pentru Netflix. ”Netflix căuta un actor pentru rolul Massimo Torricello și nu găseau pe nimeni potrivit. Făceau casting după casting. Au văzut o poză de-ale mele pe Facebook și m-au căutat. Eram falit, nu mai aveam niciun ban în buzunar, m-au chemat să discutăm și mi-au trimis un bilet de avion către Varșovia. ”Am ajuns acolo și, la audiție, trebuia să mă sărut cu cineva, voiau să vadă cum sărut. Era absurd, deoarece trebuia să sărut o fată foarte frumoasă. Mi-au oferit un contract pe loc și mi-am zis că e ceva în neregulă, că nu poate fi totul atât de simplu”, detaliază Michele, care a ajuns apoi un star absolut, adorat de milioane de femei din lumea întreagă.

”Am făcut filmul, a fost difuzat de Netflix și m-am trezit peste nopate cu 2,3 milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Filmul a fost no 1 luni de zile în întreaga lume și totul s-a schimbat. După ce am jucat în 365 Days, am primit propuneri de la Hollywood și mi s-a oferit rolul principal în thrillerul SF Subservience, în care joc alături de Megan Fox.”

Michele Morrone nu joacă o carte inutilă a modestiei și spune că e conștient că aspectul său fizic atrăgator l-a ajutat enorm în cariera sa artistică. ”Sunt un bărbat arătos de 30 și ceva de ani, sunt în floarea vârstei.” Acesta nu se sfiește nici să vobească deschis despre sex. ”Sexul e foarte important în viața mea, îmi place, de la A la Z, în orice moment al zilei, oricând am chef.”

În prezent, Michele Morrone are o relație din 2021 cu Moara Sorio, în vârsta de 20 de ani – model de origine elvețiană, consultant financiar și social media influencer.

Foto: Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…