Monica Cismaru ∙ February 7, 2023 ∙ 3 min read

Dolly Parton, legenda muzicii country, a împlinit luna trecută vârsta de 77 de ani, ocazie cu care a abordat subiectul trecerii timpului și felul în care își acceptă vârsta și tot ceea ce vine la pachet cu senectutea.

Legenda muzicii country spune că nu-i e frică de îmbătrânire și adaugă că nu ar schimba pentru nimic locul cu o persoană mai tânără, mai ales în zilele noastre. ”Se spune că înțelepciunea vine odată cu vârsta și nu poți opri trecerea timpului, iar cifrele nu mint”, spune Dolly Parton și adaugă:

dolly parton

”Bineînțeles că oricine și-ar dori să aibă veșnic 35 de ani și eu chiar mă simt așa. Dar nici nu mă pot bloca în ideea că trebuie să fac anumite lucruri. Felul în care trăiesc, muncesc, felul în care simt – voi face fiecare secundă din viață să conteze. Pot să trăiesc până la 100 de ani sau pot să mor mâine, oricând ar veni momentul, voi ști că am murit încercând să fac tot ce pot pentru a savura la maximum fiecare moment din viață”, declară Dolly Parton într-un interviu acordat publicației Insider.

”Atât timp cât sunt sănătoasă, vârsta nu ar trebui să conteze. Nu mă simt de vârsta mea, nu muncesc, nu gândesc și, sper eu, nu arăt potrivit vârstei mele”, mai spune amuzată vedeta muzicii .

Dolly Parton își detaliază și programul de zi cu zi și spune că se trezește la ora 3 a.m. , deoarece atunci se simte cel mai inspirată.

dolly parton

”Nu am nevoie de mult somn. Mă culc devreme, dar chiar și dacă stau până târziu în noapte, parcă am un mic ceas interior care îmi spune. E ora 3 dimineața!”. Dorm suficient, dar nu am nevoie de multe ore de somn, cum au alte persoane, e o trăsătură a familiei Parton. Nu urmez nici vreo rutină complicată de skincare și nu consider necesar să plătești sume astronomice pentru a te bucura de produse calitative. Majoritatea cosmeticelor ieftine sunt suficient de bune, ba chiar mai bune, câteodată, decât cele scumpe”.

Dolly Parton mai povestește că, în timpul liber, când nu e în studio, la înregistrări, adoră să gătească pentru soțul ei preparate specifice sudului și chiar deține un brand de alimente, Duncan Hines, care cuprinde prăjituri, pâine și biscuiți, dar și budinci de banane și de cocos.

Foto: Hepta

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…