Monica Cismaru ∙ February 7, 2023 ∙ 3 min read

Dolly Parton, legenda muzicii country, a împlinit luna trecută vârsta de 77 de ani, ocazie cu care a abordat subiectul trecerii timpului și felul în care își acceptă vârsta și tot ceea ce vine la pachet cu senectutea.

Legenda muzicii country spune că nu-i e frică de îmbătrânire și adaugă că nu ar schimba pentru nimic locul cu o persoană mai tânără, mai ales în zilele noastre. ”Se spune că înțelepciunea vine odată cu vârsta și nu poți opri trecerea timpului, iar cifrele nu mint”, spune Dolly Parton și adaugă:

dolly parton

”Bineînțeles că oricine și-ar dori să aibă veșnic 35 de ani și eu chiar mă simt așa. Dar nici nu mă pot bloca în ideea că trebuie să fac anumite lucruri. Felul în care trăiesc, muncesc, felul în care simt – voi face fiecare secundă din viață să conteze. Pot să trăiesc până la 100 de ani sau pot să mor mâine, oricând ar veni momentul, voi ști că am murit încercând să fac tot ce pot pentru a savura la maximum fiecare moment din viață”, declară Dolly Parton într-un interviu acordat publicației Insider.

”Atât timp cât sunt sănătoasă, vârsta nu ar trebui să conteze. Nu mă simt de vârsta mea, nu muncesc, nu gândesc și, sper eu, nu arăt potrivit vârstei mele”, mai spune amuzată vedeta muzicii .

Dolly Parton își detaliază și programul de zi cu zi și spune că se trezește la ora 3 a.m. , deoarece atunci se simte cel mai inspirată.

dolly parton

”Nu am nevoie de mult somn. Mă culc devreme, dar chiar și dacă stau până târziu în noapte, parcă am un mic ceas interior care îmi spune. E ora 3 dimineața!”. Dorm suficient, dar nu am nevoie de multe ore de somn, cum au alte persoane, e o trăsătură a familiei Parton. Nu urmez nici vreo rutină complicată de skincare și nu consider necesar să plătești sume astronomice pentru a te bucura de produse calitative. Majoritatea cosmeticelor ieftine sunt suficient de bune, ba chiar mai bune, câteodată, decât cele scumpe”.

Dolly Parton mai povestește că, în timpul liber, când nu e în studio, la înregistrări, adoră să gătească pentru soțul ei preparate specifice sudului și chiar deține un brand de alimente, Duncan Hines, care cuprinde prăjituri, pâine și biscuiți, dar și budinci de banane și de cocos.

Foto: Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…