Monica Cismaru ∙ November 24, 2022 ∙ 3 min read

Naomi Biden (28 de ani), nepoata președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, s-a căsătorit recent la Casa Albă. Naomi s-a măritat cu Peter Neal (25 de ani) în grădina Casei Albe, în fața a 250 de invitați. Mirii sunt ambii avocați și lucrează în Washington.

La nuntă, mireasa a purtat o rochie creație Ralph Lauren, cu guler înalt și cu mâneci lungi, decorată cu dantelă Chantilly, iar buchetul a fost făcut din crini și din flori de sângele voinicului. Naomi Biden a fost condusă la altar de părinții ei, Hunter Biden, fiul lui Joes Biden, și de Kathleen Buhle, pe acordurile unui cvartet de coarde, care a interpretat melodia Bitter Sweet Symphony a trupei The Verve.

naomi biden

Mirele a purtat la rândul său un costum marca Ralph Lauren, iar invitații au fost cadorisiți cu pături și cu încălzitoare pentru a putea suporta confortabil temperaturile scăzute de noiembrie, cât timp a durat ceremonia din exterior.

naomi biden

După ceremonie, mirii Naomi și Peter, alături de invitați, au început recepția de nuntă, iar mireasa și-a schimbat rochia cu o ținută Reem Acra, la care a asortat un colier de perle primit în dar la bunica ei, iar mai târziu, a venit și rândul celei de a treia ținute, o rochie Markarian. Tortul de nuntă a fost si el unul impresionant, cu opt etaje, la care mirii au ajuns urcând pe o scară. Tortul miresei a avut aromă de lămâie și glazură de cremă de unt. De la candy bar n-au lipsit plăcintele cu mere sau înghețata de ciocolată, desertul preferat al președintelui.

naomi biden
Imagini de la nuntă din arhiva miresei. Foto: Corbin Gurkin

 Acesta a fost unul dintre puținele mariaje oficiate de-a lungul timpului la Casa Albă. Din 1800, doar 19 nunți au avut loc la reședința președintelui SUA, de pe Pennsylvania Avenue 1600- printre care s-au numărat nunta președintelui Grover Cleveland și încă nouă ceremonii ale fiicelor diferiților președinti. Naomi Biden este prima nepoată de președinte care se căsătorește în locația istorică. În 2008, Jenna Bush, fiica fostului președinte George W Bush a organizat aici o recepție în cinstea nunții, dar petrecerea a vut loc la ferma familiei din Texas. Ultima nuntă importantă a avut loc la Casa Albă în 1971, când Tricia Nixon, fiica cea mare a fostului președinte Richard Nixon, s-a măritat cu Edward Finch Cox în Grădina de trandafiri, în fața a 400 de invitați.

Naomi Biden a luat parte la o ședință foto pentru publicația Vogue cu câteva zile înainte de nunta propriu-zisă, alături de bunica ei, prima doamnă Jill Biden, de care este foarte apropiată. Naomi a îmbrăcat pentru sedința foto rochia de mireasă și s-a fotografiat în diverse ipostaze alături de Jill Biden în spațiile somptuoase de la Casa Albă.

Foto: Vogue

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…