Monica Cismaru ∙ November 24, 2022 ∙ 3 min read

Naomi Biden (28 de ani), nepoata președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, s-a căsătorit recent la Casa Albă. Naomi s-a măritat cu Peter Neal (25 de ani) în grădina Casei Albe, în fața a 250 de invitați. Mirii sunt ambii avocați și lucrează în Washington.

La nuntă, mireasa a purtat o rochie creație Ralph Lauren, cu guler înalt și cu mâneci lungi, decorată cu dantelă Chantilly, iar buchetul a fost făcut din crini și din flori de sângele voinicului. Naomi Biden a fost condusă la altar de părinții ei, Hunter Biden, fiul lui Joes Biden, și de Kathleen Buhle, pe acordurile unui cvartet de coarde, care a interpretat melodia Bitter Sweet Symphony a trupei The Verve.

naomi biden

Mirele a purtat la rândul său un costum marca Ralph Lauren, iar invitații au fost cadorisiți cu pături și cu încălzitoare pentru a putea suporta confortabil temperaturile scăzute de noiembrie, cât timp a durat ceremonia din exterior.

naomi biden

După ceremonie, mirii Naomi și Peter, alături de invitați, au început recepția de nuntă, iar mireasa și-a schimbat rochia cu o ținută Reem Acra, la care a asortat un colier de perle primit în dar la bunica ei, iar mai târziu, a venit și rândul celei de a treia ținute, o rochie Markarian. Tortul de nuntă a fost si el unul impresionant, cu opt etaje, la care mirii au ajuns urcând pe o scară. Tortul miresei a avut aromă de lămâie și glazură de cremă de unt. De la candy bar n-au lipsit plăcintele cu mere sau înghețata de ciocolată, desertul preferat al președintelui.

naomi biden
Imagini de la nuntă din arhiva miresei. Foto: Corbin Gurkin

 Acesta a fost unul dintre puținele mariaje oficiate de-a lungul timpului la Casa Albă. Din 1800, doar 19 nunți au avut loc la reședința președintelui SUA, de pe Pennsylvania Avenue 1600- printre care s-au numărat nunta președintelui Grover Cleveland și încă nouă ceremonii ale fiicelor diferiților președinti. Naomi Biden este prima nepoată de președinte care se căsătorește în locația istorică. În 2008, Jenna Bush, fiica fostului președinte George W Bush a organizat aici o recepție în cinstea nunții, dar petrecerea a vut loc la ferma familiei din Texas. Ultima nuntă importantă a avut loc la Casa Albă în 1971, când Tricia Nixon, fiica cea mare a fostului președinte Richard Nixon, s-a măritat cu Edward Finch Cox în Grădina de trandafiri, în fața a 400 de invitați.

Naomi Biden a luat parte la o ședință foto pentru publicația Vogue cu câteva zile înainte de nunta propriu-zisă, alături de bunica ei, prima doamnă Jill Biden, de care este foarte apropiată. Naomi a îmbrăcat pentru sedința foto rochia de mireasă și s-a fotografiat în diverse ipostaze alături de Jill Biden în spațiile somptuoase de la Casa Albă.

Foto: Vogue

Related Posts

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…